Pe data de 03.04.2018 am fost condamnat de instanta de fond la 1 an inchisoare cu executare pt savarsirea infractiunii de sustragere de la prelevarea de monstre biologice,iar dupa ce am declarat apel Curtea de Apel a decis pe data de 05.06.2018 suspendarea executarii pedepsei de 1 an inchisoare,sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.Ca pedeapsa accesorie mi s-a dat efectuarea de 60 zile de munca neremunrata in folosul comunitatii,munca pe care deja am efectuat-o.Termenul de supraveghere de 2 ani s-a implinit pe 05.062020.Am si eu o intrbare si anume dc in cazul meu adica,1 an inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe un termen de supraveghere de 2 ani,se poate cere rebilitarea in instanta,si la care instanta trebuie introdusa ,judecatorie{fond} sau curtea de apel{definitiva}.
Cum procedez ?
Karembeu88
Buna dimineața am fost prins cu 1.20 in fiola .. am refuzat probele biologice deoarece ma m speriat nu am mai avut de a face cu politia rutieră de 5 ani de ... (vezi toată discuția)