avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pe data de 03.04.2018 am fost condamnat de instanta de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pe data de 03.04.2018 am fost condamnat de instanta de fond la ...

Pe data de 03.04.2018 am fost condamnat de instanta de fond la 1 an inchisoare cu executare pt savarsirea infractiunii de sustragere de la prelevarea de monstre biologice,iar dupa ce am declarat apel Curtea de Apel a decis pe data de 05.06.2018 suspendarea executarii pedepsei de 1 an inchisoare,sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.Ca pedeapsa accesorie mi s-a dat efectuarea de 60 zile de munca neremunrata in folosul comunitatii,munca pe care deja am efectuat-o.Termenul de supraveghere de 2 ani s-a implinit pe 05.062020.Am si eu o intrbare si anume dc in cazul meu adica,1 an inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe un termen de supraveghere de 2 ani,se poate cere rebilitarea in instanta,si la care instanta trebuie introdusa ,judecatorie{fond} sau curtea de apel{definitiva}.
Intervine reabilitarea de drept după 5 ani de la ramanerea definitiva, nu aveți alte variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsă cu executare pentru refuz prelevare probe biologice. se poate cere în apel înlocuirea pedepsei cu suspendarea/supravegherea/munca în folosul comunității? Andra100 Andra100 Buna ziua, fratele meu a fost condamnat la 1 an de inchisoare pentru refuz prelevare monstre biologice in urma unui accident soldat cu pagube materiale. Nu a ... (vezi toată discuția)
Am fost condamnat cu suspendare, dar pe sentință nu scrie nimic în legătură cu permisul. cum pot să aflu dacă este sau nu anulat? CostiMiguf CostiMiguf Buna ziua , in baza art. 337 cod penal cu aplicarea art.369 alin. 10 cod procedura penala . Am fost condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Cum procedez ? Karembeu88 Karembeu88 Buna dimineața am fost prins cu 1.20 in fiola .. am refuzat probele biologice deoarece ma m speriat nu am mai avut de a face cu politia rutieră de 5 ani de ... (vezi toată discuția)