avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 1 an cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

1 an cu suspendare

Ce trebuie sa fac dupa hotararea judecatoreasca
Cel mai recent răspuns: Sandru1985 , utilizator 19:18, 19 Iunie 2017
Depinde ce scrie in hotararea judecatoreasca.
Scrie 1 an inchisoare cu 2ani probatiune ,nu am primit hotararea ,Dora am verificat online pe platforma judecatorie,cand ar trebui sa ma prezint la probatiune ,dupa ce primesc hotararea in scris? Va Multumesc Frumos si Din Inima
1 an cu executare sau 1 an cu suspendare? Ce articole sunt scrise in extras? In principiu, puteti sa va prezentati la serviciul de probatiune dupa ce primiti hotararea (ca sa va declarati disponoibilitatea si buna credinta), insa in nod normal probatiunea vă va trimite o invitatie ca sa vă prezentati, dupa ce i se comunica hartiile in mod oficial de la judecatorie.
In hotarare scrie 1 an inchisoare si amanarea pedepsei pe o perioada de 2 ani ce constitue termen de supraveghere .inseamna suspendare?
Art. 396 ,83,84 si 85

Alte discuții în legătură

La amanarea aplicari pedepsei se suspenda permisul ? Sandru1985 Sandru1985 Buna ziua,am primit o hotarare judecatoreasca pentru refuzul sau sustragerea de la probe biologice,o pedeapsa de 1 an cu amanarea aplicari pedepsei,in hotarare ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis georgiana32 georgiana32 buna ziua am fost condamnata la 10 luni inchisoare cf.art 83,84 NCP care dispune amanarea pedepsei-termen de incarcerare 2 ani pentru savarsirea faptei prev.de ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca - alcool la volan AlexDobroiu AlexDobroiu Buna ziua,numele meu este Dobroiu Alexandru si vreau sa va prezint situatia mea. In data de 29-06-2014 am condus sub influenta alcoolului,avand o imbibatie de ... (vezi toată discuția)