avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 1 an cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

1 an cu suspendare

Ce trebuie sa fac dupa hotararea judecatoreasca
Cel mai recent răspuns: Sandru1985 , utilizator 19:18, 19 Iunie 2017
Am inteles. Stati foarte bine. In acest caz nu aveti o condamnare. Doar vi s-a stabilit o pedeapsa si apoi vi s-a amanat aplicarea acesteia. Pe durata termenului de 2 ani trebuie sa respectati masurile dispuse de instanta in mod obligatoriu si sa executati obligatiile ce va revin, daca acestea au fost stabitie de instanta. Masurile respective se verifica prin acel serviciu de probatiune (dupa cum v-am spus, veti fi invitat la ei sau va puteti duce dvs in momentul in care vi se comunica hotararea definitiva).
Va Multmesc din Inima ,inca ceva ,de permisul de conducere sau dreptul de a conduce in autovehicul nu scrie nimic ,mai este valabil permisul de conducere,permisul lam obtinut in Marea Britanie
In cazul dispunerii amanarii aplicarii pedepsei, adica in situatia dvs., permisul nu se anuleaza, deci este in continuare valabil, dar probabil ca va fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule in temeiul Codului rutier, pentru o perioada de 90 de zile.
Nici in hotararea judecatoreasca ,nici politia nu au mentionat nimic de suspendarea dreptului de a conduce.Deci sa inteleg ca este valabil si pot conduce? Iar fapta a fost infaptuita in 2014 si hotararea de pedeapsa data pe 12/06/2017
Nici in hotararea judecatoreasca ,nici politia nu au mentionat nimic de suspendarea dreptului de a conduce.Deci sa inteleg ca este valabil si pot conduce? Iar fapta a fost infaptuita in 2014 si hotararea de pedeapsa data pe 12/06/2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La amanarea aplicari pedepsei se suspenda permisul ? Sandru1985 Sandru1985 Buna ziua,am primit o hotarare judecatoreasca pentru refuzul sau sustragerea de la probe biologice,o pedeapsa de 1 an cu amanarea aplicari pedepsei,in hotarare ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis georgiana32 georgiana32 buna ziua am fost condamnata la 10 luni inchisoare cf.art 83,84 NCP care dispune amanarea pedepsei-termen de incarcerare 2 ani pentru savarsirea faptei prev.de ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca - alcool la volan AlexDobroiu AlexDobroiu Buna ziua,numele meu este Dobroiu Alexandru si vreau sa va prezint situatia mea. In data de 29-06-2014 am condus sub influenta alcoolului,avand o imbibatie de ... (vezi toată discuția)