avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate gabizzara

Activitate gabizzara

Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati, pe cat posibil, intr-o problema putin cam complicata.
Bunica mea a cumparat un apartament intr-o vila, de la Rom Vial, in anul 1997, ulterior a aparut un mostenitor care a castigat in instanta imobilul, cu exceptia apartamentului bunicii. A incercat sa-l castige si pe acesta, insa nu a reusit. A facut vanzarea imobilului unui cunoscut parlamentar, `hot` de meserie si acesta a dat-o pe bunica in judecata pentru evacuare, cu toate ca nu are niciun drept asupra apartamentului. In prima faza am castigat, asteptam recursul. Problema mea este ca am mari dubii asupra certificatului de mostenitor care are diferite caractere ``deosebite`` si presupusul mostenitor a mai mostenit si alte imobile ``pretioase``in bucuresti si le-a vandut aceluiasi parlamentar. Rugamintea mea este sa ma indrumati si sa-mi explicati care este procedura pentru aflarea autenticitatii certificatului de mostenitor. Eu m-am gandit sa fac o cerere catre Camera Notarilor Publici, dar mi-e teama ca o va respinge pentru ca nu am calitate de a solicita acest lucru. Daca cineva s-a lovit de aceasta situatie, astept sfaturile voastre si va multumesc anticipat.
O seara buna!
Buna ziua,
Din pacate nu puteti parasi teritoriul Romaniei fara acordul fostului sot, decat daca aveti o hotarare definitiva in instanta de judecata. Si in plus, minorul trebuie sa aiba obligatoriu pasaportul. Deci, trebuie sa-l actionati in instanta si sa cereti dreptul de a putea merge cu minorul in vacante fara acordul fostului sot si instanta va stabili anumite perioade atat pt dvs cat si pt el.
O seara buna!