avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate irinafelena

Activitate irinafelena

Buna ziua,as dori sa intreb ce pot face sa mi recuperez cei 4000 lei platiti pe urma unor chiriasi.Mentionez ca nu le am facut contract de inchiriere deoarece ii cunosteam oarecum.Problema e ca mi au lasat si casa goala desi le am lasat o exact cum as fi locuit eu acolo.Le am cerut sa mi vireze 100 lei lunar pana isi achita datoria dar sunt de o nesimtire crasa.Pot cumva sa i actionez in judecata macar pt furt si abuz de incredere?...Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția buletin la 14 ani
Va multumesc!
Buna ziua,am un copil de 14 ani caruia trebuie sa i fac buletinul.Sunt divortata iar in sentita de divort (custodie comuna) e stipulat faptul ca in termen de 6 luni trebuie sa fac un act prin care stabilim domiciliul minorului, care la acea data era tot la domiciliul actual(al tatalui),mentionez ca sunt plecata din tara.
Nu am facut acel act pentru ca nu l am considerat necesar, minorul ramanand la acelasi domiciliu.Cand am fost in tara in februarie anul curent ,am intrebat la evidenta populatiei daca inafara de sentinta mai trebuie ceva(procura) pentru eliberarea buletinului minorului si dupa ce s au uitat pe sentinta a zis ca nu...doar o copie de buletin (al meu_).
Azi cand fostul sot s a dus sa depuna actele i au cerut acel act pe care l am mentionat mai sus.
Intrebarea mea pentru dvs este ce pot face in acest caz.
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția calatorie minor in Anglia
va multumesc
buna ziua ,as dori sa aflu daca am nevoie de cazier pt a mi aduce copilul de 14 ani in vacanta in Anglia,
mentionez ca sunt divortata dar avem custodie comuna asupra minorului
tatal sau mi a facut o procura la notar prin care isi da acordul,dar am inteles ca mi trebuie cazier...desi sunt mama copilului
va multumesc