avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calatorie minor in Anglia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calatorie minor in Anglia

buna ziua ,as dori sa aflu daca am nevoie de cazier pt a mi aduce copilul de 14 ani in vacanta in Anglia,
mentionez ca sunt divortata dar avem custodie comuna asupra minorului
tatal sau mi a facut o procura la notar prin care isi da acordul,dar am inteles ca mi trebuie cazier...desi sunt mama copilului
va multumesc
Cel mai recent răspuns: irinafelena , utilizator 23:14, 26 Iunie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
NU TREBUIE CAZIER!
Pentru a va linisti va sfatuiesc sa va adresati cu un telefon la Inspectoratul General al Politiei de Frontiera Bucuresti, Bulevardul Geniului nr. 42C, Sector 6, cod 060117
Telefon: 021.316.25.98, 021.318.25.98, Fax: 021.312.11.89,
Telefon de informare: 021.9590, e-mail: pfr@igpf.ro.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare minor din tara broasca maria broasca maria ce acte imi trebuie sa pot trimite baiatul in vizita la tatal sau in italia cu o terta persoana? Baiatul are pasaport pt ca a fost si vara trecuta acolo dar ... (vezi toată discuția)
Vreau să îmi iau copilul cu mine în italia, cum să procedez? Stafa Stafa Buna , am in baietel de 4 ani , care este in romania cu mama mea , tatal.lui este in italia eu sunt stabilita in anglia , vreau sa iau baiatul.cu mine Dar nu ... (vezi toată discuția)
Plecare in concediu cu copil minor neinsotit de parinti dana_axi dana_axi Buna ziua! Copilul meu minor in varsta de 5 ani va pleca in concediu in Bulgaria cu bunicii, parintii mei,fara mine,mama copilului Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)