avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecare in concediu cu copil minor neinsotit de parinti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecare in concediu cu copil minor neinsotit de parinti

Buna ziua!
Copilul meu minor in varsta de 5 ani va pleca in concediu in Bulgaria cu bunicii, parintii mei,fara mine,mama copilului
Mentionez ca sunt divortata,copilul imi este increditat mie, am custodie asupra lui, am hotarare de divort definitiva si irevocabila, mai trebuie acordul tatalui daca copilul este insotit de bunici in vacanta, dar al meu ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 16:53, 6 Aprilie 2013
Doar dvs. trebuie sa dati declaratie acord, nu si tatal.
Cand veti merge la notar sa luati hotararea de divort si actul de identitate al aceluia dintre bunici care va fi mentionat in declaratie.

Bunicul care va figura in declaratie va trebui sa isi ceara si un extras de cazier judiciar, ii va fi necesar la politia de frontiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea copilului minor din tara! luminita_gab luminita_gab sunt divortata si vreau sa plec cu copilul din tara! am hotarare definitiva si irevocabila, dar tatal are dreptul de a vizita minorul! ce acte imi trebuiesc? (vezi toată discuția)
Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
Vacanta copiilor in strainatate cu bunica - acte necesare la iesirea din tara Cristi_myx Cristi_myx Ce acte sunt necesare pt ca, copii mei (minori) sa poata pleca in vacanta doar cu bunica lor, pentru o luna de zile . PAsaport,imputernicire?..acte traduse pt ... (vezi toată discuția)