avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plecare minor din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecare minor din tara

ce acte imi trebuie sa pot trimite baiatul in vizita la tatal sau in italia cu o terta persoana? Baiatul are pasaport pt ca a fost si vara trecuta acolo dar insotit de tatal sau care a venit si la luat.
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 01:21, 14 Iunie 2010
cazierul persoanei respective si procura de la dvs, daca va este incredintat sau procura de la dvs si de la tata daca nu sunteti divortati
baiatul este din relatie de concubinaj si nu am custodia lui,doar hotarare definitiva pt plata pensiei
deci insotitorului ii trebuie procura de la amandoi parintii si cazier judiciar
tatal poate face procura in italia ?
Bineinteles....dar trebuie sa stie datele de identificare ale persoanei care il va insoti pe minor.

Alte discuții în legătură

Gasirea si inchiderea tatalui Bubllegum18 Bubllegum18 Buna ziua. Eu am un baiat de 16 ani, tatal lui l-a parasit la 1 an, a incercat sa scape de copil fara ca eu sa stiu ce face el, apoi mi-am recuperat baiatul si ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu copil ramibebe ramibebe am o nelamurire.trebuie sa plec din tara cu copilul.am procurile de la tatal lui,dar eu nu sunt mama naturala.el la divort a primit incredintarea minorului ... (vezi toată discuția)
Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)