tgeorgescu a scris:
Cand oamenii o iau pe "grup infractional format din procurori, politisti, experti, medici, etc." e clar ca se lupta cu morile de vant.
1) Cand procurorul care a scos de sub urmarire penala politistii care au facut cercetarea penala e momentan suspendat de catre Inspectia Judiciara, pot afirma ca e grup infractional!
2) Cand procurorul respectiv denatureaza (la 180 de grade) declaratia unui martor doar pentru a scoate de sub urmarirea penala, politistii, da, pot afirma ca e grup infractional!
M-oi lupta cu morile de vant, nu neg, dar o fac cu zambetul pe buze, pentru ca stiu ce probe sunt in dosar...si nu degeaba instanta mi-a dat dreptate de doua ori pana in prezent.
Asa cum si-au batut ei joc de mine in 2012, asa vreau sa imi bat eu joc de ei, acum. Iar daca fac vreo plangere "nefondata", sa ma aresteze! Stiu ca mi-am pus tot Parchetul in cap, dar nu renunt nici de-al dracului. Ori eu, ori ei!
Si apropo, decat sa fiti ironic, mai bine ati da un exemplu concret de accident cu victima (decedata) la care sa nu fie prezent criminalist la fata locului! Nu s-a facut nicio fotografie nici de catre criminalisti (cica, nefiind prezenti) si nici la ITP (unde si acolo, masina trebuia fotografiata pe rampa, conform OMT nr. 2133/2005). Si inca ceva: accidentul s-a petrecut la nici 100 de m de sediul IPJ Mehedinti.
Nu mai mentionez ca unul din martorii asistenti la masuratori afirma ca a fost criminalist la fata locului si ca a facut fotografiile de rigoare....dar....surpriza....Parchetul refuza audierea lui. Misto, nu?
Astept.....un alt exemplu de caz similar....si atunci sunt dispus eu sa recunosc faptul ca as fi paranoic.
Pana la proba contrara, e musamalizare pe fata!