avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate legorsi@gmail.com

Activitate legorsi@gmail.com

Buna seara!Am doi copii minori care primesc pensie de urmas dupa decesul tatalui lor. Întrebarea mea ar fi:dacă m-aș recăsători,ei tot ar mai primi pensia de urmas dupa tatal lor decedat sau l-ar pierde,dat fiind un nou cap de familie?Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Buna Ziua! Sotul a murit recent, ám ramas cu doi copii minori(3 si 6 ani) si cu datorii. Copiilor le-ár reveni niste sume ca mostenire dupa tatal lor(din fondul de pensii private si asigurare de viata). Mi s-a spus sa le deschid cont bancar. Intrebarea mea este ca acesti bani pe care le-ár primi ei ca mostenire dupa tatal decedat ár putea fi "confiscat" pentru acoperirea datoriilor tatalui? Multumesc mult pentru raspuns!
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Multumesc foarte mult pt.ajutor!
Legea modificata in 2016? Eventual ma puteti ajuta concret legea,nr,ordonanta,cum pot sa-l gasesc in monitorul oficial? Multumesc mult pt.ajutor!
Multumesc pt.raspuns!Atunci directoarea de ce mi-a spus oare,ca trebuie sa ma reintorc la lucru cu 3 luni+luna celuilalt parinte?
Buna ziua!Fetita mea s-a nascut in 20 martie 2016.Intrebarea mea este:cu cate zile inaintea impliniri a doi ani a fetitei trebuie sa ma intorc in activitate,ca sa beneficiez de stimulentul de insertie pana la 3 ani?Sotul nu-si scoate luna de CIC pt.ca nu i se merita.Multumesc pt.raspuns!