avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara!Am doi copii minori care primesc pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara!Am doi copii minori care primesc pensie de urmas dupa ...

Buna seara!Am doi copii minori care primesc pensie de urmas dupa decesul tatalui lor. Întrebarea mea ar fi:dacă m-aș recăsători,ei tot ar mai primi pensia de urmas dupa tatal lor decedat sau l-ar pierde,dat fiind un nou cap de familie?Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:18, 11 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu il pierd, pensia fiind un drept al copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmasi Daniela.dana Daniela.dana Buna seara,va rog sa ma ajutati in urmatoare problema daca se poate .Tatal meu a decedat de curand si beneficia de pensie de urmasi de la bunicul meu care a ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas nesolicitata elena_d_a elena_d_a Buna ziua, Am si eu o problema. Ginerele meu in varsta de 26 de ani a ramas orfan la varsta de 14 ani. La acea vreme primea pensie de urmas dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru copil minor vitelaruadina vitelaruadina Buna seara. Tatal meu a decedat acum 2 luni, el a lucrat aproximativ 16 ani; am un frate minor, mama mea este fara servici, ajutati-ma , va rog, cu raspunsul ... (vezi toată discuția)