Buna seara,va rog sa ma ajutati in urmatoare problema daca se poate .Tatal meu a decedat de curand si beneficia de pensie de urmasi de la bunicul meu care a avut accident de munca cand tatal meu avea 4 ani cu urmare a decesului!tatal meu avea si grad de inv.3!Mama care nu are niciun venit si nu a lucrat niciodata datorita faptului ca locuieste la tara ,a depus dosarul pt pensie de urmasi pt fratele meu care este minor!Intrebarea este :se poate beneficia de pensie de la urmas la urmas in cazul nepotilor? Pt k la inceput pensia acordata a fost pt bunica mea , dupa deces a survenit tatalui meu cu 50%! Daca raspunsul este nu , va rog sa-mi oferitii solutii cum as putea sa-i ajut dat fiind faptul ca singurul venit este alocatia fratelui meu si putinul ajutor pe care eu il pot oferi financiar .Multumesc anticipat!
Tatal dumneavoastra daca avea gradul 3 de invaliditate avea el insusi pensie. Pensia tatalui intr-un anumit cuantum se poate transmite copiilor minori.
Pensie de urmas
Stefan1988
Buna ziua,
Am si eu o problema destul de serioasa in privinta pensiei de urmas la care are dreptul fratele meu si sper sa ma ajutati cu sfaturi in privinta a ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas
marystanga
Buna ziua am vazut pe forum o gramada de intrebari despre pensia de urmas si as dori sa imi spune-ti si mie daca doua minore ramase fara tatal lor pot ... (vezi toată discuția)