avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate Societatea Română pentru Prevenirea și Recuperarea Medicală a Persoanelor cu Accident Vascular Cerebral SRPRMPAVC

Activitate Societatea Română pentru Prevenirea și Recuperarea Medicală a Persoanelor cu Accident Vascular Cerebral SRPRMPAVC

Răspuns la discuția Contestație AFM
Documentul a fost depus conform procedurii stabilite de către AFM prin intermediul e-mailului la adresa dedicată contestațiilor pentru Programul Casa Verde Panouri Fotovoltaice.

adriandimitriu a scris:

certificatul de la pct. 1 l-ati transmis pe mail sau l-ati depus tiparit?

Bună seara,
Vă expun următoarea situație bizară de respingerea dosarului RO32-41,.. pe care am întâmpinat-o cu AFM pentru programul Casa Verde Panouri Fotovoltaice :
1. Prima respingere a dosarului fost pe motiv că Certificatul de atestare fiscală emis de DITL Sector 1, a fost emis electronic și nu poartă semnătură și ștampilă (acesta fiind emis în starea de urgență, cu semnătură digitală autorizată de DITL SECTOR 1)
2. Am făcut contestație și am depus certificat de atestare fiscală emis de DITL Sector 1 cu semnătură și ștampilă și am argumentat că nici atunci și nici acum că nu aveam, nu avut și nu am datorii.
Respunsul la contestație a fost bizar deoarece este așa :"Se menține rezoluția inițială pentru că Certificatul emis de ANAF (atenție, dacă în primul răspuns de respingerea dosarului era vorba doar despre Certificatul de atestare fiscală emis de DITL Sector 1 că este emis electronic, acum la al doilea răspuns de respingere se menționează că Certificatul de la ANAF nu este asumat de către autoritatea emitentă prin semnătură și ștampilă). Așadar vă rog să mă anunțați cum aș putea să mă alătur demersului de chemare in judecata contencios administrativ a AFM.
Ce am putea face și care sunt pașii pentru mai departe.
Vă mulțumim anticipat!
Buna ziua,
Avem o intrebare si va rugam daca se poate sa ne ajutati cu un sfat.
Subiectul problemei noastre, este respingerea de catre (AFM) Autoritatea Fondului pentru Mediu, a unui document emis in perioada starii de urgenta (la data de 31.03.2020), concret a Certificatului de atestare fiscala, privind obligatiile catre bugetul local.
- Documentul a fost solicitat de la DITL Sector 1, printr-o solicitare depusa prin (PCUe) Punctul Unic de Contact Electronic (edirect.e-guvernare.ro), iar ulterior solicitarea fiind solutionata, prin emiterea Certificatului de atestare fiscală privind impozitele, taxele locale și alte venituri datorate bugetului local, în cazul persoanelor fizice - DOCUMENT FIIND EMIS SI CERTIFICAT PRIN SEMNATURA DIGITALA SI CERTIFICATA CU CERTIFICAT CALIFICAT, emis de catre certSIGN, de catre SEFUL SERVICIULUI DITL Sector 1.
- Documentul solicitat de la DITL Sector 1, a fost depus la (AFM) pentru constituirea dosarului de finantare in cazul solicitantilor de montare panouri fotovoltaice, programul Casa Verde.
- Ieri 11.06.2020, AFM a publicat lista Cererilor admise/respinse pentru finantarea instalarii panourilor fotovoltaice. Din raspunsul celor de la AFM, acestia au respins dosarul pe motivul ca unul din documentele depuse la dosar, respectiv Certificatul de atestare fiscala emis de DITL, nu poarta semnatura si stampila institutiei.
- Fiind vorba de un document, solicitat prin mijloace oficiale electronice, PUCe (edirect.e-guvernare.ro) si primit tot prin acest mijloc, semnat digital de catre Seful Serviciului DITL Sector 1, cu certificat digital, emis de catre certSIGN (furnizor autorizat si recunoscut cf. Legii 455/2001), nu stim cum putem formula contestatia privind respingerea acestui document si respectiv a dosarului de finantare pe motiv ca nu are semnatura si stampila.
Va rugam daca se poate sa ne indrumati, cum am putea formula contestatia tinanad cont de detaliile de mai sus si de faptul ca documentul fizic nu se putea obtine (datorita starii de urgenta la data de 31.03.2020), refuzand practic sa admita un document certificat electronic de catre o autoritate publica, doar pentru ca nu are stampila.
Va multumim anticipat.
Deasemenea după părerea noastră ar fi ideal să vă înregistrați jocul dezvoltat de dumneavoastră și cu drept de autor.
Se poate obține codul CAEN și dacă aveți măcar un certificat de pregătire în IT, cu mențiunea să fie emis de către un furnizor recunoscut ANC, Ministerul Educației și Cercetării Naționale, Ministerul Muncii.
Bună ziua,
În primul rând am vrea să știm dacă este vorba de promovarea bacalaureatului din sesiunea 2017 sau altă sesiune.
De principiu există o cerere tip disponibilă la liceul dumneavoastră la care trebuie atașată și o copie de buletin.
Dacă ați promovat examenul în sesiunea 2017, liceul o să vă elibereze o adeverință până la emiterea diplomei de bacalaureat.