avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschid un PFA, dar am nevoie de o diploma
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschid un PFA, dar am nevoie de o diploma

Buna ziua! Vreau si eu sa imi deschid un PFA, dar am vazut ca am nevoie de o diploma.. sau ceva de genul acesta. Pentru ca nu am fost la un liceu pe profilul asta si pentru ca sunt anul I la facultate, pot sa fac asta cu o adeverinta de acolo?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CristianMuscalu , utilizator 11:15, 7 Iulie 2017
In ce domeniu vreti sa activati? Nu puteti fi PFA in tehnici de mesa de exemple - daca nu aveti o diploma de maseur - certificata.
In domeniul IT. Am un joc video in dezvoltare pe care o sa il vand, asa ca vreau sa fie totul ok.
Se poate obține codul CAEN și dacă aveți măcar un certificat de pregătire în IT, cu mențiunea să fie emis de către un furnizor recunoscut ANC, Ministerul Educației și Cercetării Naționale, Ministerul Muncii.
Deasemenea după părerea noastră ar fi ideal să vă înregistrați jocul dezvoltat de dumneavoastră și cu drept de autor.
Buna ziua,
O sa incerc cu o adeverinta de la facultate. In caz ca nu o sa fie acceptata, cred ca o sa imi deschid o microintreprindere. O sa fac si ce mi-ati spus mai sus. Multumesc mult pentru ajutorul acordat! O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare site e-learning ? pfm18i pfm18i Buna ziua, Vreau sa deschid un site de cursuri on-line. Se poate se fie domeniul meu, eu sa il administrez, dar sa am o colaborare cu o firma (firma are ca ... (vezi toată discuția)
Pfa - ordinul 1479/2013 Alin1984 Alin1984 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire: Cei de la ONRC mi-au spus raspicat ca nu pot sa-mi deschid PFA pe CAEN 6202 - Consultanta ... (vezi toată discuția)
Certificat /diploma pt pfa ? zorpika zorpika Stie cineva daca am nevoie de un certificat/ o diploma ceva pt a imi deschide un PFA ? Mentionez ca PFA-ul vreau sa l folosesc in comercializarea vinului.X-( ... (vezi toată discuția)