avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate Mircea85468

Activitate Mircea85468

Nu aveau cum sa facă nimic. Deoarece apa circula în mod continuu.... Și nu aveau cum sa bage aer comprimat pe țeavă.... Atâta timp cât robinetul era închis.... Nu avea unde sa se ducă. A dacă atunci când au venit sa vadă și sau băgat în cămin au deconectat ceasul se poate sa fi băgat aer comprimat.... În general ceasurile alea nu ai ce sa le faci.... Decât asa....cum sa înregistreze când nu consumi apa.... O fi țeavă sparta pe traseu de la ceas la robinet.... Deși nu as prea crede eu asa ceva..... Dar nu este imposibil.... Totuși 87 MC e ceva.... Deci sare din schema. Este o escrocherie ceva.... Și aia cu aerul este cea mai plauzibila.
Răspuns la discuția Familie
Nu prea aveți ce sa faceți.... Doar sa mergeți cu politia peste ei.... Dar dacă nimeni nu ii face nici un rău și ea este de acord sa stea acolo va dați seama că nu aveți ce sa faceți. Este aproape imposibil
Da este adevărat. Dar dar doar în cazul în care tatăl dumneavoastră va lăsat moștenire și ați semnat la notar pentru ea.... Dacă nu aveți nimic pe semnătura precum ca a-ți primit moștenire sau ceva de genul nu au ce sa îți facă. Îți spun sigur ai încredere. Dacă ai moștenire și ai semnat la notar actele de moștenire preiei datoria
Răspuns la discuția Discreditare pe Facebook
Plângere la politie. Dacă ai suficiente dovezi. Te-a șantajat? Dacă da este și mai grav. Dar cu o plângere se poate rezolva dacă el are adresa acolo și numele adevărat! Succes!
Discuție Țeapă OLX
Săptămâna trecută am pus un produs la vânzare pe olx. Ma contactat un vânzător și am stabilit ca ii expediez produsul în valoare de 2900 de lei dar cu plata în avans. Greșeală mea, nu aveam de unde sa știu ca produsul între timp se va defecta și nu îl mai pot expedia.... Și nici bani pe transport care erau în jur de 300 de lei și acum bănuiesc ca a depus o plângere la politie pe numele meu. Știu ca se încadrează la înșelătorie și abuz de încredere. As dori sa știu ce mi se poate întâmpla asta e ideea.... Dacă e un dosar penal și o amenda nu ma stresez dar sa nu mi se întâmple ceva de genul sa fac bulau ca nu e bine. Vreau sa ies cât mai ok din asta. Dacă ii restitui suma de bani înapoi sau sa ne înțelege pe cale amiabila pot păți ceva? Sau dacă nu i-o restitui ce pot păți. Ma gândesc ca e un prejudiciu destul de mic.