avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Activitate florinhim

Activitate florinhim

Buna ziua,

intentionez sa achizitionez un imobil de la o persoana fizica, la valoarea 90.000 EUR
Acesta are o alta ipoteca si nu doreste sa semneze contractul de vanzare pe suma intreaga deoarece banca si-ar pastra toata valoarea ipotecii (si el nu doreste sa o returneze acum); pentru ca eu nu pot plati o parte din valoare fara sa fie pe contract (intentionez sa obtin un credit ipotecar de 70.000 EUR si banii pe care ii am -20.000 EUR - sa ii folosesc pentru avans), vanzatorul intentioneza sa vanda imobilul unui prieten la jumatate de pret si acesta din urma sa mi-l revanda mie la pretul initial (90.000).
intrebarile mele ar fi:
- exista vreun risc din punct de vedere legal pentru mine (cumparatorul final)?
- cat de repde se poate vinde imobilul si re-vidne catre mine dupa?
- care sunt implicatiile unei revanzari dupa o perioada scurta de timp si la o diferenta atat de mare de pret (prima vanzare la jumatate de pret fata de a doua)?
- va fi banca de acord sa ofere un credit mai mare daca primul pret a fost asa de mic?

Multuemesc pentru raspunsuri.
va multumesc pentru raspunsul prompt; exista o modalitate de a nu transfera activele si de a ramane in proprietatea mea (actualul actionar unic)?
Buna seara,
intentionez sa vand un SRL si as dori sa stiu ce se intampla cu activele societatii (buniri cumparate pe firma - laptop, mobilier, etc).
Va multumesc.
Răspuns la discuția Infiintare firma-cetatean non EU
Multumesc de raspunsuri. Prietenul meu este in Ucraina acum. La ce te referi ccand spui ca actele difera putin?
ce acte ar trebui sa aiba in plus fata de noi?
Buna ziua,

Am un prieten, cetatean ucrainian, care doreste sa infiinteze un SRL in Romania.
Puteti sa imi spuneti care sunt actele si costurile necesare infiintarii unei societati si daca procedura de infiintare este aceeasi cu cea pentru cetatenii romani?
multumesc
Buna ziua,

Am un prieten, cetatean ucrainian, care doreste sa infiinteze un SRL in Romania.
Puteti sa imi spuneti care sunt actele si costurile necesare infiintarii unei societati si daca procedura de infiintare este aceeasi cu cea pentru cetatenii romani?
multumesc