avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzate SRL - ce se intampla cu activele?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzate SRL - ce se intampla cu activele?

Buna seara,
intentionez sa vand un SRL si as dori sa stiu ce se intampla cu activele societatii (buniri cumparate pe firma - laptop, mobilier, etc).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: florinhim , utilizator 21:24, 10 Iunie 2013
activele se transfera cumparatorului o data cu societatea
va multumesc pentru raspunsul prompt; exista o modalitate de a nu transfera activele si de a ramane in proprietatea mea (actualul actionar unic)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui srl ciprian2000 ciprian2000 Buna seara, Doresc sa va intreb urmatorul lucru:in cazul in care un administrator ( asociat unic) al unui srl doreste sa vanda firma prin intermediul unui ... (vezi toată discuția)
Raspundere actionari in cadrul srl carmen elena carmen elena Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in cazul de mai jos. Am avut o societate (SRL) , care a incetat activitatea acum 5 ani. Aceasta societate a ... (vezi toată discuția)
Srl - 2 asociati/administratori-50%/50% impartire!? sovid sovid Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se pot separa doi asociati/administratori cu 50/50 parti sociale dintr-un srl. Mentionez ca participarea de la ... (vezi toată discuția)