avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate jaga76

Activitate jaga76

Bună ziua,
Dețin un teren intravilan de aproximativ 2000 M2 ce a fost cistigat prin uzucapiune in luna septembrie 2019 prin hot jud. definitivă și irevocabilă. La acest teren am făcut cadastru și intabulare in ianuarie 2020.. Vecinul meu sa trezit după 20 ani de cind are acte pe terenul sau că nu are tot terenul și mă acționat în judecată. Terenul lui nu a fost măsurat nici o data fiind vândut conform actelor și nu în baza unei măsurători. Experiența mă scoate vinovat săi dau teren din cel care e intabulat. E posibil.?
Precizez faptul că terenul ar fi trebuit să aibă o lățime totală eu și el de 22 m și nu are decât 19
O ăla problema e că eu dețin un teren de 11,10 m lățime și lungime de 46 m printr-o hotărîre de la tatăl meu teren ce a fost cedat că taxa de succesiune de frat ii și părinți ai lui și aici încearcă să îmi ia din teren că nu are el terenul tot. E corect ?
Răspuns la discuția casatorie cu strain
ms frumos
e dezbatuta taxa de succesiune de pe urma bunici
ma intereseaza ce drepturi are tatal vitreg de nationalitate sarb, luand in calcul ca serbia e o tara non UE si el sta cu permis de sedere temporal ( anual)
dupa moartea mamei mai poate sta in romaniw. el are cetatenie sirba si daneza, nu romana?
buna ziua
mama mea a fost casatorita in romania cu un cetaten sirb din anul 1986 pina in present. deoarece in urna cu 2 zile a decedat iar eu ca singura fica a ei am ramas singura mostenitoare de drept. doresc sa stiu ce pot dobindi in urma decesului mamei mele itrucit ea a construit o casa si mai multe dependinte pe un teren dobindit de la bunica mea (mama lui mama)pe toata durata vieti.
arat faptul ca sotul ei fiind de nationalitate irba acesta a venit in romania in anul 2000 si locuieste si in prezent cu permis de sedere temporal de un an. ce pot face sau ce trebuie sa fac sa intru in posesia averi si a bunurilor ,deoarece sunt amenintata cu moartea daca merg acolo ...
va multumesc anticipat
va rog sa i-mi spuneti si mie daca beneficiez de C.M obtinut in urma unei operati de hemoroizi in data de 30 iunie 2017.
mentionez ca sunt angajat la data de 04 mai 2017, cu forme legale la o firma si sunt platite toate darile la stat.
C.M este de pe 29 iunie pina pe 18 iulie inclusiv cu diagnostic 01 si mi-a fost refuzat platii
de ce???