avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Dețin un teren intravilan de aproximativ ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Dețin un teren intravilan de aproximativ 2000 M2 ...

Bună ziua,
Dețin un teren intravilan de aproximativ 2000 M2 ce a fost cistigat prin uzucapiune in luna septembrie 2019 prin hot jud. definitivă și irevocabilă. La acest teren am făcut cadastru și intabulare in ianuarie 2020.. Vecinul meu sa trezit după 20 ani de cind are acte pe terenul sau că nu are tot terenul și mă acționat în judecată. Terenul lui nu a fost măsurat nici o data fiind vândut conform actelor și nu în baza unei măsurători. Experiența mă scoate vinovat săi dau teren din cel care e intabulat. E posibil.?
Precizez faptul că terenul ar fi trebuit să aibă o lățime totală eu și el de 22 m și nu are decât 19
O ăla problema e că eu dețin un teren de 11,10 m lățime și lungime de 46 m printr-o hotărîre de la tatăl meu teren ce a fost cedat că taxa de succesiune de frat ii și părinți ai lui și aici încearcă să îmi ia din teren că nu are el terenul tot. E corect ?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
jaga76, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:43, 16 Septembrie 2020
Buna ziua,
O sa va judecati intr-un proces de granituire si instanta o sa decida...
Apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru teren MiricaG MiricaG Am un teren intravilan cu casa pe el, am cadastru si intabulare, in cartea funciara scrie ca am mai mult cu 10 mp din masuratori( e mai lat cu 30 cm si mai ... (vezi toată discuția)
Salutare! părinții mei dețin un teren intravilan pe care este ... Shurubelu Shurubelu Salutare! Părinții mei dețin un teren intravilan pe care este o construcție! Terenul este primit moștenire iar în actul de donație scrie \"teren cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot intabula 200 m2 daca platesc impozit pe el de mult timp? b_mario77 b_mario77 Buna ziua! Detin si platesc impozit pe un teren intravilan ( la sat ) de 1733 m2 ( 157,60 m lungime si 11 m latime ) de cca 60 de ani,insa in CF sunt trecuti ... (vezi toată discuția)