avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot intabula 200 m2 daca platesc impozit pe el de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot intabula 200 m2 daca platesc impozit pe el de mult timp?

Buna ziua! Detin si platesc impozit pe un teren intravilan ( la sat ) de 1733 m2 ( 157,60 m lungime si 11 m latime ) de cca 60 de ani,insa in CF sunt trecuti doar 1530 m2. Terenul este ingradit doar la cei 11 m la drumul principal , Intrebarea ar fi daca pot face ceva in acest sens si ce anume din punct de vedere cadastral sau din punct de vedere juridic. Va multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa faceti o actiune in uzucapiune.
acest răspuns util
Adresati - va unui av pt a vedea daca indepliniti conditiile legale pt uzucapiune.
Care ar fi conditiile legale pt uzucapiune?As avea nevoie de martori (cazul meu,vecinii stnga,dreapta)? Pot face aceasta actiune in instanta singur sau as avea nevoie de un avocat? Va multumesc!
acest răspuns util
Daca vreti sa aveti sanse de castig va recomand sa va angajati un av daca nu stiti cum sa cereti si ce anume cereti .Procesul este destul de complex ridica probleme de drept,administrarea de probe expertiza topo,martori.inscrisuri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dețin un teren intravilan de aproximativ 2000 m2 ... jaga76 jaga76 Bună ziua, Dețin un teren intravilan de aproximativ 2000 M2 ce a fost cistigat prin uzucapiune in luna septembrie 2019 prin hot jud. definitivă și ... (vezi toată discuția)
Proces de revendicare imobiliara ramona.vasile ramona.vasile Buna seara, Ma aflu in urmatoarea situatie :am primit o citatie de la vecini prin care ma anuntau ca m-au dat in judecata pt aproximativ 40m patrati,le-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren sonia54 sonia54 Detin un teren intr-un sat de 1000 mp, intravilan, in baza unui act de mostenitor. Nu locuim acolo iar terenul l-am lasat in grija unor vecini. La inceputul ... (vezi toată discuția)