În contractul individual de munca este specificat 92 zile perioada de proba, în timp ce in codul muncii am citi ca perioada de proba este de maxim 90 zile. Datorita acestei neconcordante se poate considera ca contractul individual de munca încalcă prevederile din codul muncii?
Fostul angajator a depus pentru o licitație publica, pe SEAP, documente care atesta pregătirea, competentele și experienta profesionala care îmi apartin (ele sunt cerințe de competente pentru lucrarea respectiva) ulterior demisiei de la fostul loc de munca și fără a mi se cere acordul sau a ma informa despre aceasta intenție. Va rog sa îmi spuneți dacă, din punct de vedere legal, acest lucru este permis
Lucrez la actualul angajator din 2013 si sunt angajata pe durata nedeterminanta.
Platesc lunar primele pentru o asigurare voluntara de sanatate si trimestrial pentru un abonamentul de sanatate.
Va rog sa-mi spuneti daca pe anul 2017 (adica intre 01.01.2017 si 31.12.2017) am dreptul la 400EUR deducere din impozitul pe salarii chiar daca prima data deducerea s-a aplicat in luna 05.2017