avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În contractul individual de munca este specificat 92 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În contractul individual de munca este specificat 92 zile perioada ...

În contractul individual de munca este specificat 92 zile perioada de proba, în timp ce in codul muncii am citi ca perioada de proba este de maxim 90 zile. Datorita acestei neconcordante se poate considera ca contractul individual de munca încalcă prevederile din codul muncii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:31, 20 Octombrie 2022
Aveti functie de conducere?
Daca da, perioada de proba este legala.
Daca nu... nu
Depinde de modul de calcul al perioadei ...incepand cu prima zi de incepere a activitatii se calculeaza prima zi de perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de stagiu (6luni) pentru absolventii de invatamant superior dupa debutul in profesie alexa_axy alexa_axy Buna ziua, Am rugamintea sa imi spuneti : 1) daca [b]perioada de stagiu [/b] (conform art. 31 alin. 5 din legea nr. 40/2011- \\\\"pentru absolventii de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, Se poate incheia un contract de munca pe perioada nedeterminata, in proba o luna de zile. Multumesc frumos Craciun fericit. (vezi toată discuția)
Director economic angajat cu 2 ore Marinescu_And Marinescu_And As dori si eu sa stiu cat este perioada de proba pt. directorul economic angajat cu 2 ore la o intreprindere individuala si cat este perioada de preaviz in ... (vezi toată discuția)