avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate florin151

Activitate florin151

Tomberoanele de gunoi sunt puse la 10 metri de blocul meu ,5 blocuri i si aduc aici la aceste tomberoane gunoiul arata jalnic locul ,ma uit pe geam i ti vine sa vomiti cind vezi cum arata locul murdarie.Am facut o sesizare la primarie si mi sa raspuns ca e legal cica distanta minima de imobil ordinu nr 119 din 4 februarie. 2014 ce putem face ca sa mute era spatiu sa l mute mai la 30 de metri inspre celalalte blocuri si atunci era la distante egale intre blocuri dar cred ca individul care le a amplasat a fost mituit sa l bage aproape de blocul nostru.Ce putem face sa scapam de tomberoane.
O intrebare cred care ar interesa multi cetateni .Multumesc,Multumim .
Are dreptul fara plata sa-i fie administrata averea?Daca nu are apartinator care sa-l ingrijeasca ce se va intimpla cu bolnavul.Unde va fi dus ?Multumesc pentru raspuns.
Am discutat cu cei galagiosi dar fara rezultat.Sa tot chem politia la ei iarasi mi se pare fara rezultat final doresc o abordare a problemei cu un rezultat definitiv.La primarie telefonind caci este amplasata banca pe domeniul public m-i sa raspuns ,sa tot chem politia locala cind fac galagie,m-i sa trimis si in scris acest raspuns cu stampila primariei si semnatura primarului.
Citisem pe undeva ca daca esti mama a 3-4-5copii primesti din partea statului bani?Multumesc mult.Sunteti un site foarte folositor romanilor.
Am intrebat la politia jude teana si m-i sa spus ca ei nu pot verifica felul in care i-si desfasoara activitatea politia locala. De la politia locala ,raspunsul a fost ca superiorul lor cel mai mare este doar primarul si URMATORUL doar DUMNEZEU.De asemenea politistul intrebat de mine de la judet a spus ca pe internet se mai dau si date eronate ,ca si raspunsul privind verificarea posibila a politistilor locali de catre politia judeteana.E u nu stiu ce sa zic .
Politia locala mi-a raspuns ca suntd doar copii si batrine si poate sa tipe doar intre 13,30si 14nu au voie sa tipe
Politisti sunt mina la mina cu politia locala aum primit ca nu se justifica si de la un director general de politie locala ma indrumat sa fac si eu ce fac si ceilalti .adica sa tip sa .....etc.Un avocat ar avea mai multa autoritate peste politie?Odata cineva mi-a spus ca de aceea au ajuns numai politisti.Si intradevar parca sunt turbati si nu ies din a favoriza faradelegile si rautatea .Si eu am vrut sa fiu politist pe vremuri dar m-a ferit dumnezeu sa ajung.DAca as deveni dictator i-as trimite in fata plutonului de executie pe cei 60la suta corupti si pe ceilalti pt favorizarea coruptilor .ca dc esti politist ar trebui sa ai logica cred eu.
Politisti pe care i-am chemat au trecut cu masina pe linga copii si nici nu au oprit.Le-am facut semne cu mina dar nu i-a interesat.Daca voi chema din nou politisti si nu iau masuri ce pot face tot legal,si impotriva politistilor?Multumesc .