avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Persoana cu dizabilitati (Alzheimer) - administrarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Persoana cu dizabilitati (Alzheimer) - administrarea bunurilor și îngrijire în lipsa unui aparținător

Are dreptul fara plata sa-i fie administrata averea?Daca nu are apartinator care sa-l ingrijeasca ce se va intimpla cu bolnavul.Unde va fi dus ?Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 21 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 13:14, 21 August 2017
Of, of, of, ar trebui sa dati mai multe detalii. Rudele ar trebui sa ceara numirea unui tutore care sa se ingrijeasca de averea si sanatatea bolnavului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. mama mea ingrijeste de o verisoara de-a ei cu handicap ... IonutT1991 IonutT1991 Buna seara. Mama mea ingrijeste de o verisoara de-a ei cu handicap mintal si fara drept de semnatura. Aceasta nu mai are pe nimeni sa o ingrijeasca deoarece ... (vezi toată discuția)
Luarea in tutela a unui batran monulabrute monulabrute Buna ziua! Am 19 ani, din anul acesta devin studenta si am un venit de 1.200 Ron. Bunica mea este institutionalizata intr-o casa de batrani ce apartine DGASPC ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimb tutorele unei bolnave psihic? popescu92 popescu92 Tutorele este numit de judecatorie sa-i administreze bolnavei averea. Tutorele e ruda cu bolnava. De ani de zile acest tutore nu face nimic. Bunurile ... (vezi toată discuția)