De citiva ani zilnic ,strigate ,urlete ore in sir ,sunt copii huligani ?sau cum pot fi catalogati in aceasta democratie romaneasca?Se poate cumva linisti acesti indivizi minori legal?
Politisti pe care i-am chemat au trecut cu masina pe linga copii si nici nu au oprit.Le-am facut semne cu mina dar nu i-a interesat.Daca voi chema din nou politisti si nu iau masuri ce pot face tot legal,si impotriva politistilor?Multumesc .
Politisti sunt mina la mina cu politia locala aum primit ca nu se justifica si de la un director general de politie locala ma indrumat sa fac si eu ce fac si ceilalti .adica sa tip sa .....etc.Un avocat ar avea mai multa autoritate peste politie?Odata cineva mi-a spus ca de aceea au ajuns numai politisti.Si intradevar parca sunt turbati si nu ies din a favoriza faradelegile si rautatea .Si eu am vrut sa fiu politist pe vremuri dar m-a ferit dumnezeu sa ajung.DAca as deveni dictator i-as trimite in fata plutonului de executie pe cei 60la suta corupti si pe ceilalti pt favorizarea coruptilor .ca dc esti politist ar trebui sa ai logica cred eu.