avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Copii care tipa ziua ore in sir in jurul blocului se ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Copii care tipa ziua ore in sir in jurul blocului se considera tulburare a linisti publice?

De citiva ani zilnic ,strigate ,urlete ore in sir ,sunt copii huligani ?sau cum pot fi catalogati in aceasta democratie romaneasca?Se poate cumva linisti acesti indivizi minori legal?
Cel mai recent răspuns: florin151 , utilizator 19:08, 20 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Autoritatea politiei poate sanctiona parintii copiilor in discutie
Politisti pe care i-am chemat au trecut cu masina pe linga copii si nici nu au oprit.Le-am facut semne cu mina dar nu i-a interesat.Daca voi chema din nou politisti si nu iau masuri ce pot face tot legal,si impotriva politistilor?Multumesc .
Sesizati oficial departamentul ordine publica din cadrul IGP/IJP care detine autoritatea sa verifice activitatea politistilor locali
Politisti sunt mina la mina cu politia locala aum primit ca nu se justifica si de la un director general de politie locala ma indrumat sa fac si eu ce fac si ceilalti .adica sa tip sa .....etc.Un avocat ar avea mai multa autoritate peste politie?Odata cineva mi-a spus ca de aceea au ajuns numai politisti.Si intradevar parca sunt turbati si nu ies din a favoriza faradelegile si rautatea .Si eu am vrut sa fiu politist pe vremuri dar m-a ferit dumnezeu sa ajung.DAca as deveni dictator i-as trimite in fata plutonului de executie pe cei 60la suta corupti si pe ceilalti pt favorizarea coruptilor .ca dc esti politist ar trebui sa ai logica cred eu.
Politia locala mi-a raspuns ca suntd doar copii si batrine si poate sa tipe doar intre 13,30si 14nu au voie sa tipe

Alte discuții în legătură

Gratar la bloc // foc deschis // pericol incendiu ptar ptar Am o mare problema cu citiva grataragii de bloc. Mai precis, in spatele blocului unde locuiesc, un vecin a ingradit accesul si isi invita saptaminal (sambata & ... (vezi toată discuția)
Politist scandalagiu ContSters269461 ContSters269461 Buna seara. Nu am gasit alta sectiune. Dar fiind vorba de vecini, intreb aici. Un tinar care este vecin cu mama mea la Mures (eu stau in Cluj) lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Vecin drogat si galagios ( 4,5 ani ani de teroare ) axa111 axa111 Va salut! Undeva in 2014 am achizitionat un apartament in sectorul 4. Ei bine, vecinul de sub mine, m-a terorizat pur si simplu de cand m-am mutat, pana in ... (vezi toată discuția)