avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Copii care tipa ziua ore in sir in jurul blocului se ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Copii care tipa ziua ore in sir in jurul blocului se considera tulburare a linisti publice?

De citiva ani zilnic ,strigate ,urlete ore in sir ,sunt copii huligani ?sau cum pot fi catalogati in aceasta democratie romaneasca?Se poate cumva linisti acesti indivizi minori legal?
Cel mai recent răspuns: florin151 , utilizator 19:08, 20 August 2017
Am intrebat la politia jude teana si m-i sa spus ca ei nu pot verifica felul in care i-si desfasoara activitatea politia locala. De la politia locala ,raspunsul a fost ca superiorul lor cel mai mare este doar primarul si URMATORUL doar DUMNEZEU.De asemenea politistul intrebat de mine de la judet a spus ca pe internet se mai dau si date eronate ,ca si raspunsul privind verificarea posibila a politistilor locali de catre politia judeteana.E u nu stiu ce sa zic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar la bloc // foc deschis // pericol incendiu ptar ptar Am o mare problema cu citiva grataragii de bloc. Mai precis, in spatele blocului unde locuiesc, un vecin a ingradit accesul si isi invita saptaminal (sambata & ... (vezi toată discuția)
Politist scandalagiu ContSters269461 ContSters269461 Buna seara. Nu am gasit alta sectiune. Dar fiind vorba de vecini, intreb aici. Un tinar care este vecin cu mama mea la Mures (eu stau in Cluj) lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Vecin drogat si galagios ( 4,5 ani ani de teroare ) axa111 axa111 Va salut! Undeva in 2014 am achizitionat un apartament in sectorul 4. Ei bine, vecinul de sub mine, m-a terorizat pur si simplu de cand m-am mutat, pana in ... (vezi toată discuția)