avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Politist scandalagiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Politist scandalagiu

Buna seara. Nu am gasit alta sectiune. Dar fiind vorba de vecini, intreb aici.
Un tinar care este vecin cu mama mea la Mures (eu stau in Cluj) lucreaza la dispeceratul 112. Este tinar si il inteleg ca vrea sa se distreze. Numa ca mama a spus si eu am varificat ca asa este, ca da toata ziua muzica tare, boxele vibreaza pe pereti. Pina noatea tirziu. Daca mama a chemat politia, cind au vazut cine e reclamat, i-au spus ca nu are dreptate si in bataie de joc ca e batrina si ar trebui sa nu auda nimic. Eu i-as da doua peste urechi dracului sa i le desfund si sa auda muzica mai incet. Dar ma tem ca tot mama are de suferit. Daca el lucreaza acolo si colegii ii iau apararea, ce pot sa fac sa dovedesc si sa-l linistesc? Multam.
Cel mai recent răspuns: ContSters269461 , utilizator 22:37, 29 Octombrie 2012
Strangeti probe,martori prin care sa dovediti atitudinea respectivului si faceti informare la sefii lui ierahici
depuneti plangere scrisa la seful ijp
Ce martoti, ca toti vecinii se tem de el, ca lucreaza unde lucreaza. Nu sa baga. Si inregistrarile nu se iau ca proba.
Nu va suparati in conditiile in care sustineti" ca da toata ziua muzica tare, boxele vibreaza pe pereti. Pina noatea tirziu. " a accepta a stfel de atitudine si comportament implica lipsa de responsabilitate si acceptarea tacita a oricaror consecinte
Este regretabil ca in raport de atitudinea autorului si disconfortul creat tuturor proprietarilor ,unica manifestare din partea acestora este pasivitatea, lipsa de responsabilitate si dezinteresul de a starui in informarea corecta a sefilor acestuia privitor la atitudinea si comportamentul abuziv al unui angajat care in fapt ar trebui sa probeze onestitate,decenta si bun simt


Lumea se teme doamna ynocentta. Si cum el e politist la dispecerat, are prieteni la toata politia. De aia intreb ce sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin galagios haramsur haramsur Buna ziua , vecinul cu un etaj mai jos si-a renovat camera acum un an si de atunci a aparut o problema cam mare pentru mine. Acea problema este fapta ca el ... (vezi toată discuția)
Întrebare mioara țugui mioara țugui Locuiesc într-un bloc de garsoniere, (unde majoritatea sînt închiriate la tot felul de indivizi dubioși, drogați, etc.), la etajul 1. Vecina de la etajul ... (vezi toată discuția)
Muzica tare ContSters72658 ContSters72658 sotiei mele ii place sa dea muzica tare, dar imi cam vin vecinii la usa. exista un interval orar in care pot da muzica mai tare? (vezi toată discuția)