avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Întrebare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Întrebare

Locuiesc într-un bloc de garsoniere, (unde majoritatea sînt închiriate la tot felul de indivizi dubioși, drogați, etc.), la etajul 1. Vecina de la etajul 2, de desupra mea, a închiriat garsoniera unui individ care mă terorizează cu muzica dată la maximum, de la 5 dimineața pînă noaptea tîrziu 22.00, 23.00 de vibrează pereții și patul, iar dacă nu ascultă muzică, mută mobilierul de colo colo, se aud tot felul de zgomote mai ales noaptea iar printe picături îmi mai trage și cîte o inundație la baie.
Cu atîta tortură am fost nevoită să chem poliția, dar a primit o amendă, iar el își vede de treabă in continuare. Ce se poate face în cazul acesta ? Proprietarii nu pot fi sancționați și ei ?, poate așa ar fi mai atenți cui închiriază. Noi, vechii locatari sîntem obligați să-i suportăm pe chiriași, iar proprietarii dorm bine mersi și nu-i deranjează nimeni și nimic. E oare corect ???, cu ce am greșit noi cei care locuim aici ?????? Nu se poate adăuga un amendament la Legea Proprietății in care să fie sancționați atît chiriașii cît și proprietarii deoptrivă ??? Poate așa se va instaura liniștea celorlalți locatari. Sînt o persoană imobilizată la pat și nu pot pleca nicăieri, în schimb trebuie să suport nesimțirea altora. Vă rog, ce se poate face, dar fără tribunal ???????????
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 12:22, 5 Iunie 2019
Ati facut. Ati sunat la politie , a fost amendat. Eventual puteti face plangere la Anaf( sa verifice dansii daca propietarul/propietara si-a declarat veniturile din chirie si a platit impozit) sau instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare mioara țugui mioara țugui Bună dimineața. Cum se poate aduce o modificare la Legea Asociații de propritari/ locatari și cine poate să ridice problema modificării ? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Galagie vecini ghitanelenaalina ghitanelenaalina Buna ziua, Am o mare problema cand vine ora 22 noaptea vecinii de la etajul superior i-au foc la propriu, adica fac un zgomot infernal. 1. Eu am inchiriat o ... (vezi toată discuția)