avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate Szekely Dan

Activitate Szekely Dan

Mulțumesc frumos. Voi vira imediat ce îmi vine înștiințarea de la executor. Când vin actele ptr poprirea pe salariu îl voi și suna sa discutam. Tot la el am și prima poprire de la aceeași entitate poprire care e deja finalizata 90%. Asta a doua este urmarea ca să zic asa.. Și cu asta se termina.
Bună ziua. Aștept de la executorul judecătoresc executarea silita ptr suma de 16.200. Știu ca se poate executa apartamentul ptr orice suma care depășește 10.000 de lei. Pot rezolva ca să scap de executare plătind ca să se scadă sub cei 10.000 așa încât să rămână doar poprirea pe salariu. Întrebarea este asa : dacă între timp am întrat în posesia unei moșteniri de 1/2 dintr un alt apartament se poate executa și moștenirea respectiva având în vedere ca încă nu am ajuns la cartea funciară sa fac actele? Adică nu am terminat decât la notariat în acest moment cu hârtiile și cam atât. Va mulțumesc.


Buna ziua m am trezit Cu somație de plată de la ANAF în care ei spun că am de plată 10.800 RON.. Întrebarea este Cum se plătește această sumă? În contextul în care Eu am un loc de muncă la 4 ore fiind oarecum infirm îmi lipsesc patru degete de la mâna dreaptă. Nu am posibilitatea să stau să mă țigănesc cu ei Întrebarea este dacă mă apuc să plătesc o anumită sumă lunar Se poate rezolva ceva? Vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Nu pot plati intretinerea
Buna ziua.. am o intrebare. S a termiinat procesul cu asociatia s a terminat si apelul unde au fost respinse si apelul meu si al avocatei lor.. eu ca voiam esalonat si nu se aprobase si avocata ca in prima instanta nu i sa dat decat 750 din 1500 de lei cat a vrut ea. Asa dar s au respins ambele apeluri ca nefondate.. interesant este ca pe hotarare a aparut ca se resping apelurile cu drept de apel in 30 zile de la comunicare. Ori eu stiam ca asta e finala.. adica odata ce faci un apel nu se mai poate face un apel la apelul deja respins.. poate ma lamuriti. Atasez mai jos hotararea. Şedinţe
06.12.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: Apel 1
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge apelurile, ca nefondate. Cu drept de recurs în termen de 30 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 06.12.2017.
Document: Hotarâre 3992/2017 06.12.2017
Răspuns la discuția Nu pot plati intretinerea
Va multumesc... adica din cauza ca instanta nu a aprobat esalonat eu nu pot plati decat toata suma? Si ei au dreptul sa nu ia banii ptr ca nu s a dispus in instanta plata esalonata?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Din cauza unor popriri pe salariu nu am mai reusit sa ti pasul si cu intretinerea..motiv ptr care asociatia m a dat in judecata. Evident la tribunal s a decis ca sa o platesc. Inca nu mi a venit hotararea acasa dar o astept. Intre timp m am dus sa platesc o prima transa din cei aprox 6000 de lei. Cand am ajuns acolo dl administrator care el e si casier nu a vrut sa mi ia banii pe motiv ca asteapta decizia de la tribunal ca apoi sa vina la mine cu executorul ca sa mi ia banii dar pe toti odata. Asa s a exprimat. Acum eu nu stiu ce sa fac...contul asociatiei nu il cunosc ca sa le bag banii direct si sigur acest domn nu mi l va da..deci ce modalitati de plata am? Stiu ca sunt obligati sa ia banii doar ca nu mi a luat acesti bani.va multumesc.