avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Activitate cristy081

Activitate cristy081

Va rugam sa ne tineti si pe noi la curent cu verdictul, am o situatie asemanatoare ( data gresita )
Buna ziua, am cumparat o masina din Germania si in brief ca proprietar este o firma dar mi-a fost vanduta de o persoana fizica ( cetatean neamt care apare si in contractul de VANZARE CUMPARARE ). Pot avea probleme la inmatriculare sau la rar fiindca nu am factura de la firma care apare pe brief si am doar un contract de vanzare cumparare unde ca vanzator este o persoana fizica?. Am declarat masina la serviciul de impozite si nu am intampinat probleme dar urmeaza sa ma intorc la ei cu actele de la rar. In alta ordine de idei nu am nici numerele de inmatriculare nemtesti, a fost adusa pe platforma de acolo. Pot da o declaratie pe propria raspundere ca nu mai sunt numerele in posesia mea sau care ar fi cea mai buna varianta? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția iesire din indiviziune
valoarea terenului plus a caselor banuiesc, cine o stabileste? banii pe care-i cheltuiesc pt aceasta actiune sau macar o parte din ei ii pot recupera in vreun fel de la ceilalti dupa terminarea procesului?
daca nu au nici o pretentie trebuie sa merg si cu ei la notar sa declare ca sunt de acord cu testamentul sau cum se procedeaza?
cam cat dureaza in general un proces de iesire din indiviziune? si cam ce taxe ar fi sa actionez in judecata pe celelalte 2 mostenitoare?
din pacate bunicutele s-au trezit dupa 60 ani ca nu sunt de acord fiecare cu ce au si spun ca asa cum s-a stat pana acum se mai poate sta si de aici inainte. Asta e dupa o varsta unii incep sa nu mai judece asta afectandu-ne pe toti. Daca moare bunica exista vreo problema pe viitor sa nu mai pot face eu iesirea din indiviziune in locul ei? Mentionez ca mie mi-a facut testament, ea are 2 copii : mama si unchiul meu.
buna ziua,

am urmatoarea problema :
m-am mutat in casa bunicii mele si vreau sa iesim din indiviziune, bunica mea si celelalte doua surori au doar un certificat de mostenitor ( din anul 1952 ) in care sunt trecute ele ca mostenitori si actul de vanzare cumparare ( din 1920 ) prin care parintii lor au cumparat terenul si casa. Fiecare a ramas cu cate un corp de casa avand intrari separate dar fara nici un act doveditor ca acel corp de casa in care stau este al lor. Toate sunt in varsta( peste 85 ani ) iar celelalte doua surori nu sunt de acord sa se faca aceasta iesire din indiviziune din diverse motive. Care ar fi variantele sigure prin care as putea rezolva aceasta problema cat mai repede ?

multumesc,