Update.
Am primit raspuns la cerere, am fost trimisă în judecată de către poliția braila, procesul urmând să fie pe data de 7 februarie. Polițiștii au apelat la avocat si au rugat sa se desfasoare in lipsa dumnealor, lucru pe care si eu la randul meu l am cerut dar nu cred ca a fost acceptat odata ce am primit raspuns de la judecatorie sa fiu prezentă...Tin sa mentionez ca au si probe video din seara aceea... nu stiu ce sa fac, nu am mai fost intr o astfel de situație si nici nu cunosc pe cineva care sa fi fost.
Aveti idee cum se angajează un avocat din oficiu? Sau ar trebui sa mi angajez eu unul? Ori daca nu ma prezint fac mai rau? ...
AngelinaNovac. a scris:
Buna ziua, am o intrebare legata de un proces verbal fara cnp.
In data de 29.10 am fost oprită de un polițist de la brigada rutieră pentru viteza. Am constatat că nu aveam cu mine buletinul. Domnul de la rutieră mi a completat procesul verbal dar nu a completat si câmpul cnp. Acesta completând in schimb seria si nr buletinului.
Bun, peste vreo 2 zile m am dus sa plătesc jumătate din amenda dar doamna de la ghișeul primăriei mi a spus sa o contest deoarece nu este acel camp completat, în baza legii nr 203/2018 asa am facut.
Acum doar ce am primit comunicarea de adresa trimisă de judecătoria braila si ma întrebam dacă este vreo sansa ca amenda sa devina nulă asa cum spune legea mai sus precizată, sau va trebui sa plătesc valoarea intreaga a amnezii la sfarsit de judecată...