avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Activitate UnUtilizatorOarecare

Activitate UnUtilizatorOarecare

Buna seara,

Este posibil ca 2 persoane sa dețină fiecare câte o firma dar sa creeze același bussines ? De exemplu.
Ion și Mihai dețin firmele X și Y
Este posibil ca amândoi sa deschidă aceeași cafenea și amândouă firmele sa fie deținătoare a cafenelei? Dacă Da cum se procedează?

Sau se pot pune pe o singura firma 2 Administratori cu drepturi egale?
Discuție Problema Orange
Buna seara, am creat u abonament orange de TV si internet, pe contract am doar abonamentul de TV si 1 internet, mi s-au montat 2 routere si le-am folosit, la telefon mi sa spus ca factura va venii maxim 110lei iar factura mea nu coboara de 180lei, cand am sunat mi sa spus ca am 2 abonamente de internet de care eu nu stiam decat de 1, am cerut sa inchid unul si mi se cere taxa de reziliere, internetul nici nu funtioneaza, iar cand am spus ca nu merge netul si ca vine facura mai mult mi sa spus ca n-am ce sa fac decat sa platesc abonamentele sau daca vreau sa inchid sa platesc taxe de reziliere, ei ma pun sa folosesc ceva de care nu sunt multumit si nici ceea ce vorbisem la telefon, nu mi se pare normal daca nu pot folosi internetul si facuta vine mai mult decat mi sa spus la telefon iar in contract am doar 1 abonament de internet sa platesc taxe de reziliere, intrebarea mea este cum pot face sa renunt la toate serviciile lor de care nu sunt multumit si am fost inselat fara sa platesc vreo penalizare. Eu mi-au dat 2 routere si 2 decodoare de TV cum sa fac sa nu existe probleme sa fiu nevoit sa vand ceva de pe numele meu. Vreau sa renunt la toate serviciile lor.
Ma simt foarte nedreptatit sa platesc ceva ce nu pot folosi si ba chiar mai mult decat mi sa spus la telefon si scrie pe contractul pe care l-am primit. Va multumesc
Buna ziua,

Incepand cu luna februarie pana in aprilie am fost angajat in cadrul unei companii care in functie de vanzari primeam un bonus in tickete dar acesta venea cu interziere cam 2-3luni si eu dupa demisie am luat legatura cu seful de echipa si mi-a spus ca eu nu mai am de luat nimic pentru ca nu mai lucrez, bonusul a venit dar seful de echipa si fostii colegi si-au insusit si bonusul meu, ce este de facut? Am muncit degeaba?
Buna ziua, mâine trebuie sa plec din țara și ieri am susținut examenul auto, am obținut calificativul admis, dar pentru ca mâine trebuie sa plec din țara, poștașul ii poate lasa permisul mamei mele in baza unei copii de buletin? Cum pot proceda ?
Răspuns la discuția Dosar penal
Briceagul a fost găsit in ghiozdan când vedeam de la pescuit, am vrut sa scurtez drumul spre casa prin Orășelul copiilor unde am fost oprit, polițiștii nu au înțeles și m-au acuzat ca as fi vrut sa fac vreun rău

viorel55 a scris:

Din curiozitate, dar ce faceai cu acel briceag la tine ? Era pe post de scobitoare ?

Da asta voiam sa aflu dacă acel dosar ma poate împiedica.

Claudia-Elena Mardare a scris:

A fost un dosar de confiscare speciala, ceea ce nu inseamna vreo condamnare care sa fie inscrisa in cazierul judiciar. Banuiesc ca asta ati vrut sa aflati: daca aveti cazier care sa va impiedice sa lucrati la Jandarmerie. Puteti sa va scoateti un certificat de cazier de la politie, e gratis si se da pe loc, ca sa va lamuriti!

Discuție Dosar penal
In 2016 am fost chemat in instanța pentru ca am fost prins cu un briceag și mi sa făcut dosar penal mai exact dosarul 10366/4/2016, acum as vrea sa dau la Jandarmerie, acest lucru ma poate împiedica ?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Va mulțumesc, dar acum sunt luat in observatie nu-i așa? Adică am o pata pe cazier și la următoarea abatere voi fii sancționat?

Este inchis dosarul, stati linistit.

Și este normal ca dosarul sa rămână in FOND? Din putinele mele cunoștiințe asta este primul stadiu nu trebuia sa-l închidă ? Am sa rămân cu cazierul pătat nu-i așa? Ma va împiedica cu ceva asta in viața?

Nu se mai intampla nimic, ati scapat, procurorul a dispus clasarea sau renunţarea la urmărirea penală şi a fost sesizat judecătorului de cameră preliminară în vederea luării măsurii de siguranţă a confiscării speciale.

Și este normal ca dosarul sa rămână in FOND? Din putinele mele cunoștiințe asta este primul stadiu nu trebuia sa-l închidă ? Am sa rămân cu cazierul pătat nu-i așa? Ma va împiedica cu ceva asta in viața?

Nu se mai intampla nimic, ati scapat, procurorul a dispus clasarea sau renunţarea la urmărirea penală şi a fost sesizat judecătorului de cameră preliminară în vederea luării măsurii de siguranţă a confiscării speciale.