Buna ziua tatăl meu este pensionat din 2011 cu gradul 2 luna trecută medicul la trecut la gradul 1 cu drept de însoțitor pe decizie arată ca însoțitorul poate lua 347 RON. Cum se face ca ia venit pensia micșorată cu 27 de RON și nici un leu in plus tatălui meu stand la pat cu tubul de oxigen și trecut cu gradul 1 de handicap. Menționez ca pana acum ii intrau bani pe card 670 iar astăzi iau venit la posta 640. Puteți sa m-a ajutați nu știu unde sa m-a adresez mulțumesc
Buna ziua vreau sa angajez pentru magazin mixt SRL pe post de văzătoare dar nu are decât 8 clase nu a mai lucrat in comerț niciodată. Se poate și dacă da de ce are nevoie. Va mulțumesc
Asta înseamnă ca atât eu cât și angajatorul o sa plătim pe tot parcursul prenatalului, concediul de lauzie și cei doi ani de concediu de creșterea copilului Pt asigurările sociale? Și de când sunt intrata in concediu prenatal și lauzie angajatorul este obligat sa îmi mai de-a salariu? Va mulțumesc
Buna ziua as dori sa va întreb și eu ceva deoarece nu știu cine Mi-ar Răspunde la o astfel de întrebare. Sunt angajata la firma unchiului meu îmi plătesc singura toate contribuțiile atât Pt mine cât și Pt angajator. Astăzi am intrat in prenatal deoarece am 32 de săptămâni voi naște in Decembrie pe 20-24 prin cezariana și as vrea sa știu dacă in tot acest timp mai plătesc toate contribuțiile către stat și o sa recuperez bani sau nu mai plătesc decât anumite contribuții. Va mulțumesc