avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vânzătoare magazin mixt
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vânzătoare magazin mixt

Buna ziua vreau sa angajez pentru magazin mixt SRL pe post de văzătoare dar nu are decât 8 clase nu a mai lucrat in comerț niciodată. Se poate și dacă da de ce are nevoie. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:49, 22 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O puteți angaja , dar in același timp o puteți trimite și la un curs de formare profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrator comercial cristache paula cristache paula buna ziua am o intreprindere individuala un magazin mixt si vreau sa ii fac unei persoane contract de munca pt functia de lucrator comercial,persoana nu are 8 ... (vezi toată discuția)
Care e diferenta intre pfa si intreprindere individuala daca in ambele cazuri se pot face angajari? csabex csabex Buna, Vreau sa-mi deschid un magazin mixt, si sa angajez o persoana cu CIM, iar eu sa-mi pastrez calitatea de salariat la o terta firma, cu alta ... (vezi toată discuția)
Vanzator magazin mixt adinaoancea22 adinaoancea22 Buna ziua, Vreau sa-mi infiintez un SRL - magazin mixt(alimente, detergenti, etc) Legea imi da dreptul de a vinde in magazinul meu(produse alimentare, ... (vezi toată discuția)