avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lucrator comercial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lucrator comercial

buna ziua am o intreprindere individuala un magazin mixt si vreau sa ii fac unei persoane contract de munca pt functia de lucrator comercial,persoana nu are 8 clase terminate,o pot angaja ca lucrator comercial?(nu vreau sa o trec pe contract vanzatoare pt ca ar trebui sa ii mai platesc un curs de vanzator)
ce acte imi trebuiesc?
unde se depun actele?
pot merge eu sa depun actele?
salariul minim pt un lucrator comercial este?
taxele pe care trebuie sa le platesc pt angajat la un program de 8 ore?multumesc
Cel mai recent răspuns: cristache paula , utilizator 21:47, 6 Martie 2011
Daca are 8 clase si nu are nici o calificare, nu o puteti angaja decat muncitor necalificat.
dl_costas a scris:

Daca are 8 clase si nu are nici o calificare, nu o puteti angaja decat muncitor necalificat.

pai si poate sa vanda daca-i muncitor necalificat?
va rog raspunde-ti-mi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana fara calificare ncris78 ncris78 Sunt PFA, cod caen 4779, si as dori sa imi angajez o persoana care sa se ocupe de magazinul de mobila second-hand. Pe ce post as putea angaja persoana ... (vezi toată discuția)
Noua salarizare conf contr colectiv de munca gabi v gabi v Art. 40. - (1) Se stabilesc urmatorii coeficienti minimi de ierarhizare, pentru urmatoarele categorii de salariati: a) muncitori: 1. necalificati = 1, 2. ... (vezi toată discuția)
Lucrator comercial - conditii angajare zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna, Am urmatoarea situatie a unei persoane, ce urmeaza a fi angajata: - 8 clase - scoala de ucenici - carmangerie - curs de calificare in meseria de ... (vezi toată discuția)