avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate Elly Elena

Activitate Elly Elena

Discuție Executare
Buna ziua. Daca am poprire pe salariu de la anaf si doresc sa cumpar o masina pe numele meu , amarul ma poate executa silit cu masina daca am totusi proprirea pe salariu?
Răspuns la discuția Clasare dosar
Da, apoi am facut contestatie la Curtea de Apel insa avocata mi-a spus ca nu am sanse impotriva Anaf-lui chiar daca am clasare dosar. mii se pare o aberatie din moment ce dosarul este clasat din lipsa de probe sa am poprire pt ceva ce nu sunt vinovat. Ce pot face mai departe?
Răspuns la discuția Clasare dosar
da
Discuție Clasare dosar
Buna ziua. Am poprire pe salariu de la anaf,In urma cercetarilor mi s-a dat clasare dosar insa anaf continua poprirea. Iar de la judecatorie am respingere. Este normal sa mai am poprire daca am documentul de Clasare? Pot merge la anaf cu acest document sa oprească poprirea?
O treime din salariul net.
Discuție Cedare ipoteca
Buna ziua. Acum cativa ani am facut un imprumut de la o persoana si am ipotecat apartamentul in favoarea acestuia. Desi contractul expira in 2019, m-am trezit cu un domn care a spune ca respectivul i-a predat lui contractul notarial cu ipoteca si ca lui trebuie sa-i achit acum. Intrebarea mea este : cel cu care eu am facut acest act notarial cu ipoteca poate preda prin notariat contractul altcuiva fara semnatura mea?