avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Clasare dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Clasare dosar

Buna ziua. Am poprire pe salariu de la anaf,In urma cercetarilor mi s-a dat clasare dosar insa anaf continua poprirea. Iar de la judecatorie am respingere. Este normal sa mai am poprire daca am documentul de Clasare? Pot merge la anaf cu acest document sa oprească poprirea?
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 14:27, 17 Iulie 2018
Ce inseamna ca de la judecatorie aveti respingere? Ati facut contestatie la executare si s-a respins cererea?
da
Da, apoi am facut contestatie la Curtea de Apel insa avocata mi-a spus ca nu am sanse impotriva Anaf-lui chiar daca am clasare dosar. mii se pare o aberatie din moment ce dosarul este clasat din lipsa de probe sa am poprire pt ceva ce nu sunt vinovat. Ce pot face mai departe?
Cel mai bine cunoaste dosarul care se ocupă de cazul dvs. Din ce spuneți dvs., nu ne putem da seama dacă aveți sau nu dreptate. Cred ca daca doriți o a doua opinie, puteți transmite în privat copii de pe sentința unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita scris parchetului ^^ fotocopierea xerox ^^ a unui dosar penal care a fost clasat ? soparla62 soparla62 Buna ziua indresnesc in a solicita un raspuns la acest subiect- Sunt parte vatamata intr-un dosar clasat Pot solicita prin cerere scrisa parchetului de pe ... (vezi toată discuția)
Cum se sesizează inspectia judiciara DuTity DuTity Buna ziua, As avea nevoie urgent sa știu cum pot intocmi o sesizare către Inspectia Judiciara, impotriva procurorului care a clasat un dosar de posibil omor ... (vezi toată discuția)
Plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 ncpp) AurelianDan AurelianDan Unde se poate contesta o respingere a plangerii de neurmarire/netrimitere in judecata,solutie data de Judecatorie?Chiar este definitiva? Este un paradox! ... (vezi toată discuția)