Buna seara,am cumparat o masina de la un individ care a luat-o din italia,cand am duso la rar a retinut-o politia pe motiv caci nu este ceva in regula in italia.Acum a zis caci a dus dosarul la procuror sa dea solutie,Daca solutia este nefavorabila,adica dispune sa nu-mi dea masina ce contestatie pot face,eu fiind cumparator de buna credinta.
Buna dimineata,daca o institutie financiar nebancara a dat imprumut 10000 lei pe o masina inmatriculata in Germania dar tot pe cine a luat creditul(persoana romana) cum poate sa inmatriculeze masina in Romania in baza creantei.Multumesc.
Buna dimineata,intr-un dosar penal in camera preliminara judecatorul a trimis rechizitorul inapoi la procuror constatand neregulitatea rechizitorului,urmand ca procurol sa comunice in termen de 5 zile daca mentine dispozitia de trimitere in judecata sau cere restituirea cauzei.Intrebarea mea este daca cere restituirea cauzei ce se intamla ulterior,se reia ancheta?
Buna ziua,am un teren intravilan de 8800 mp din care pe 33 mp ar urma sa treaca autostrada Transilvania,iar pe aposimativ 4500 mp au facut un drum secundar ca sa poata avea aces cu camioanele si cu utilajele,am sunat la cnadr sa ma despagubeasca dar nu a avut nici un efect,drumul secundar l-au facut din 2008,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac sa actionez cnadr in judecata ?Multumesc
Buna dimineata,intr-un proces de prestatie tabulara s-a dispus intabularea in cf a unui teren agricol,dar la cartea funciara s-a respins intabularea.Intrebarea mea este in cat timp se prescrie sau nu mai este valabila sentinta judecatoreasca,precizez caci au trecut peste 3 ani.Multumesc.