avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... folosire teren CNADNR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

folosire teren CNADNR

Buna ziua,am un teren intravilan de 8800 mp din care pe 33 mp ar urma sa treaca autostrada Transilvania,iar pe aposimativ 4500 mp au facut un drum secundar ca sa poata avea aces cu camioanele si cu utilajele,am sunat la cnadr sa ma despagubeasca dar nu a avut nici un efect,drumul secundar l-au facut din 2008,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac sa actionez cnadr in judecata ?Multumesc
Dupa 9 ani de la pierderea folosintei e mai greu. Luati un avocat, notificati, abia de azi puneti in intarziere, verificati ce acte sunt etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune legala - constructie ilegala pe un teren enjoythesilence enjoythesilence sunt mostenitorul tatalui meu decedat anul trecut. am deschis succesiunea pe proprietatile sale si sunt in curs de a o finaliza. printre proprietatile ... (vezi toată discuția)
Extindere ilegala a proprietatii zimbrul68 zimbrul68 Buna ziua, Am avut un teren in proprietate impreuna cu alt cuplu(50-50%). Din cauza unor neintelegeri am ajuns la process. In urma deciziei judecatoresti ... (vezi toată discuția)