BUNA ZIUA!. Va rog, am nevoie de un sfat. Un salariat a fost in concediu fara plata pana pe 30.04.2020, In data de 30.04.2020, ar fi trebuit sa ii prelungesc concediu fara plata pentru inca o saptamana ( la cerere), dar am uitat. Va rog sa ma ajutati cum pot corecta sau modifica si care sunt pasii de inregistrare in REVISAL. Multumesc! Am si urmatoarea situatie, un salariat aflat in somaj tehnic, as avea nevoie de prezenta lui la munca pentru un nr.de 3 zile. Pot sa ii fac incetare suspendare somaj tehnic si apoi iarasi sa ii suspend cim pentru somaj? Multumesc!
Buna ziua!. La firma unde lucrez, toti salariatii sunt in somaj tehnic. Cum pot sa le incetez contractul individual, dat fiind ca odata cu data de 15.05.2020 parte din actvitate va ramane inchisa si nu va fi nevoie de revenirea la munca a tuturor. Suntem in imposibilitatea de a plati preavizul atat timp cat nu avem activitate.
Buna ziua! Un salariat nu s-a mai prezentat la munca de trei zile, am inceput procedura de cercetare diciplinara...intrebare: Se suspenda cim pentru absente nemotivate?! cum sa procedez, ma gandesc totusi ca as putea avea surpriza sa vina peste 2 zile cu justificari.... si daca se suspenda, pe ce perioada...sau as putea face toata cercetarea disciplinara, avandu-l in pontaj cu absent nemotivat, fara transmitere revisal?! Multumesc....am incercat sa il contactez telefonic sau prin colegi de munca, dar nu am primit nici un raspuns
Buna ziua! La Multi Ani! Am avut un salariat in preaviz concediere individuala, preaviz care inceteaza pe data de 15.01.2020. Astazi a facut o cere de incetare CIM cu acordul partilor. pot inceta CIM astazi cu acordul partilor si trnsmite REVISAL ? Multumesc!
Buna ziua! Trebuie sa inchiriez un spatiu ca si depozit pentru produsele finite pe care le produc, am inteles ca ar trebui sa deschid ca si punct de lucru. Mentionez ca doar depozitez aceste produse atunci cand este cazul si le distribui la magazin dupa comenzile primite. Deci nu va fi nevoie de un angajat permanent acolo. As vrea sa stiu un cod caen pentru aceasta activitate...Multumesc !!