avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate ciprianlucaci

Activitate ciprianlucaci

Buna ziua referitor la zilele de sarbatori legale,orele suplimentare in medie 3-4 pe zi peste programul normal si zilele de repaus saptamanal nerespectate de angajator ce solutii ar putea fi ?
Pentru recalcularea pensiei este obligatoriu la casa de pensii depunerea adeverintelor in original sau se poate cu copii legalizate?
Deci tot de la Kandia?
Buna ziua ia sosit mamei mele adeverinta de la Kandia necesara recalcularii pensiei dar lipsesc 3 ani de spor de noapte adica intre anii 2001-2004 iar cei de la Kandia spun ca acea perioada exista in evidentele casei de pensii Timisoara se poate asa ceva?
Se poate recupera in bani zilele de sâmbata lucrate neoficial lucrate la un fost loc de munca in urma cu 7 ani?
Fostă Kandia Timisoara
Buna ziua ma numesc Ciprian si vreau sa intreb ceva legat de pensia mamei mele :a lucrat la fabrica in Timisoara intre anii 1974-2004 dupa care a intrat in pensie de boală.Acum avand anii la care trebuie sa intre in pensie definitiva a descoperit la casa de pensii că intre anii 2001-2004 e suspect deoarece nu i sar fi platit contribuțiile la casa de pensii iar acum iau cerut o adeverintă de la acel angajator iar in Timisoara nu mai există nimic legat de acea firma ei mutându se la Bucuresti daca puteți sa mă sfatuiți ce ar putea sa faca in cazul care refuza eliberarea acelei adeverinte