Bună ziua! Ma puteți ajuta cu o îndrumare,va rog...
E facuta succesiunea pe casa și masina,dar problema este la masina,vrem pe certificat sa fie trecuta mama,pt k eu și sora nu o s-o conducem.
A fost mama la politie și a zis sa facă partajarea,alți bani...alta distracție...nu valorează masina cat costa partajarea...
Nu exista alta soluție,sa fac eu și sora o procura în care sa ii cedam mamei?
Notarul spune ca nu...Voi ce ma sfătuiți?
Mulțumesc
Bună dimineața! Va rog sa ma lămuriți și pe mine... Începând din luna februarie lucrez la 2 firme( 4+4 h),aseară mi-a trimis contabilul unei societăți ca are de plătit pt mine norma întreaga,de ce ii apare daca la el sunt cu 4 ore? Cealalta societate cum plătește pt cele 4ore? Va rog sa-mi spuneți cum se procedează.... Va multumesc
Buna ziua! Știți cumva dacă Autoritatea Rutieră Romană cere de la școlile de șoferi declarație de la fiecare instructor in care sa se precizeze unde lucrează și cat lucrează? Va mulțumesc
Cum se calculeaza banii dupa nastere? Tot din alea 12luni acumulate din aia 2ani? Cineva mi-a zis k in ultimele 12luni pana la data nasterii,e adevarat? Eu mi-am dat demisia si nu sunt ink insarcinata. Va multumesc
In aceşti 4ani sper k patroana sa fi platit. Era obligatia ei.... cei de la ITM cred k ma lamuresc dak a platit sau nu. Va multumesc din suflet! O zi frumoasa!
Ink o intrebare,va rog: nu afecteaza faptul k nu mai sunt angajata? Oare o sa beneficiez sau este data o anumita perioada in kre mai pot beneficia dupa intrerupere?Mi-e frica,poate imi dau demisia si dupa ce raman insarcinata nu mai beneficiez pt k nu sunt angajata. Va multumesc