avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Închidere Întreprindere Individuală
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Închidere Întreprindere Individuală

Buna ziua! Unde trebuie sa merg sa închid o Întreprindere individuală și ce acte îmi trebuie? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 15:45, 23 Mai 2019
La ONRC, in localitatea unde ati inregistrat intreprinderea indivizuala. Acte in link-ul de mai jos:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea intreprinderii individuale registrul cometrului nov1998 nov1998 Am cautat peste tot in forum:O....nu gasesc decat \"pasii\" de urmat pentru a deschide un 'ii'.:foottap: Va rog sa ne spuneti,cei care stiu, ce implica, unde ... (vezi toată discuția)
Arhivare camelia_24mai camelia_24mai as vrea sa infiintez o intreprindere individuala cu obiect de activitate arhivare documente, trebuie sa indeplinesc anumite conditii? am lucrat la stat dar ... (vezi toată discuția)
Pfa - infiintare criss2112 criss2112 Ce trebuie sa fac si unde trebuie sa ma adresez pt a ma infiinta ca PFA in conditiile in care vreau sa-mi desfasor activitatea de crestere pasari si desfacere ... (vezi toată discuția)