avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina 92

Activitate Madalina 92

Concediu postnatal il voi primi de la medicul de familie,medic specialis sau la externare? Va multumesc din suflet pt toate raspunsurile si imi cer scuze inca odata pt insistenta si neintelegerea mea fata de anumite probleme.
In concluzie daca eu sunt in somaj acum pot lua cele 42 de zile de concediu postnatal obligatorii dupa nastere ca mai apoi sa merg cu dosaru pentru indemnizatie?Dosaru pentru indemnizatie se depune in timpul celor 42 zile de concediu sau dupa terminarea acestora ?Multumesc.
Eu sunt in somaj si nu pricep nimic din aceste concedii care ba sunt obligatorii ba nu mai sunt.De la somaj mi sa spus ca pentru a intra in concediu crestere copil trebuie sa am aceste 126 zile de concediu obligatoriu,(prenatal si postnatal)fie ca le iau o parte inainte de nastere si o parte dupa fie ca le iau pe toate dupa nastere.imi cer scuze pentru insistenta dar am auzit 100 de variante si nu stiu care este cea corecta.
Deci sunt obligatorii doar 42 de zile de concediu dupa nastere,dupa care pot depune doasarul pentru indemnizatia de crestere a copilului?
Mie asa mi sa spus de la somaj.ca sunt obligatorii cele 126 de zile de concediu.
Este obligatoriu concediu prenatal si postnatal (126 zile impreuna) ca mai apoi sa pot intra in cencediu crestere copil?
Este obligatoriu concediu prenatal ( minim 42 zile) pentru primirea indemnizatiei? Multumesc
Discuție Buna seara!
Revin cu o intrebare.deci nu este obligatoriu sa imi depun dosar de somaj pentru cele doua luni,septembrie si octombrie?
Discuție Buna ziua!
Contractul meu de munca a inceput la 15 septembrie 2015 si sa incheiat la 31 august 2016,a reinceput la 15 septembrie 2016 si se incheie la 31 august 2017. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in prima jumatate a lunii noiembrie.intrebarea mea este daca pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului daca in cele doua luni,septembrie si octombrie eu nu voi mai fi angajata? Ce solutie am sa primesc totusi aceasta indemnizatie? Va multumesc!
Discuție Buna ziua!
Buna ziua! Am fost angajata timp de 2 ani,contractul meu de munca se va termina la 31 august.Specific faptu ca contractul incepea la 15 septembrie si se termina la 31 august.Data probabila a nasterii este 18 noiembrie,deci doua luni voi ramane descoperita ( septembrie si octombrie).POt beneficia de aceasta indemnizatie sau ce pot sa fac in acest caz.Va multumesc!