avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate Marian Timuc

Activitate Marian Timuc

Răspuns la discuția Despagubiri morale?
Multumesc.
Cu stima
Daca se pune o intrebare "off topic", exista varianta relocarii pe topicul corespunzator?
Răspuns la discuția Despagubiri morale?
Spre exemplu, daca eu nu platesc abonamentul si mai efectuiez costuri suplimentare, la un moment dat, trebuie sa platesc si abonamentul si penalizari prin executare silita.

Pe acelasi principiu, prin dovedirea clauzei abuzive, care are ca si consecinta inclusiv incapacitatea de a utiliza abonamentul pentru a tine legatura cu cei dragi. Poate reprezenta o dovada de despagubire morala?
Se pot cere despagubiri morale in instanta, unui operator de telefonie mobila, in masura in care se dovedeste ca operatorul a introdus o clauza abuziva post contractuala care sa afecteze contractul in derulare?
Stimabilii de la Orange, "pedaleaza" pe o propozitie introdusa in CCB: "politica de utilizare rezonabila". Insa, stimabilii "uita" ca aceasta propozitie nu este definita. Aceasta propozitie este definita abia in data de 15.06.2017, cand apar noi aspecte care nu se regasesc in CCB. Consider ca era normal ca stimabilii sa trimita un document in care sa explice cum este cu reglementarea mai sus amintita, cu posibilitatea utilizatorului de exprimare a vointei.
In aceeasi situatie ma regasesc si eu (din nefericire).
Acum ma aflu in imposibilitatea de a utiliza abonamentul de 23.41 Euro, pe motiv de supra taxare.
Exista posibilitatea de a solicita cumva (legal) restituirea supra taxarii si cel putin 90% din abonamentul platit (regulamentar), pe motiv de imposibilitate de utilizare abonament?
(Aceasta restituire fiind intemeiata pe contractul semnat initial, in care nu se defineste "politica de utilizare rezonabila" si prin faptul ca timp de aproximativ 6 luni, nu se aplica nici un fel de "politica". Aceasta "politica" se aplica incepand cu data de 15.06.2017, cand se ofera definitii clare referitor la "politica de utilizare rezonabila")
Cu stima
Buna ziua
In data de 18.04.2017 am semnat un contract cu Orange. La pagina 2 din CCB, nu se defineste in nici un fel "politica de utilizare rezonabila". Contractul se deruleaza pe o perioada de aproximativ 6 luni, fara a inregistra costuri suplimentare. Incepand cu data de 17.10.2017, incep sa inregistrez costuri suplimentare in baza unei reglementari emise pe 12.05.2017. Aceste costuri suplimentare nu se datoreaza depasirii resurselor alocate in contract. Aceste costuri fiind rezultatul definirii "politicii de utilizare rezonabila", care, aceste definitii nu pot fi regasite in contract.
Intrebarea este daca (dincolo de "legalitate" sau "ilegalitate"), pot denunta contractul fara plata unei sume reprezentand valoarea abonamentului inmultit cu numarul de luni ramase pana la expirarea perioadei minime contractuale?
Multumesc
Cu stima
Studiu de caz: se efectueaza incarcare-descarcare cu tahograful selectat pe pat. Soferul mai beneficiaza de concediu medical platit in caz de accident?

Daca DA, conform carei legi.
Daca NU, conform carei legi