avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Activitate ppmickaela@gmail.com

Activitate ppmickaela@gmail.com

Buna ziua. Va multumesc.
Adica, daca nu ii termin treaba colegei care este plecata in concediu si de la postul meu pot sa fiu concediata .Mentionez,ca in fisa postului nu scrie .ca trebuie sa tin locul persoanelor de la alte servicii numai colegului de birou .
Buna ziua.
Vreau sa va intreb, daca pot sa fiu data afara de la servici .Am avut un accident din care m-am ales cu 4 fracturi la bazin fara deplasre si fractura ambe oase antebrat drept deschisa tip IIIB unde am avut doua interventii chirurgicale si trebuie sa ma operez din nou sa imi scoata tija si cinci suruburi. mentionez ca folosesc orteza la brat.. Am avut CM 243 de zile,in 18 mai am mers la servici unde imi efectuez atributiile de servici.Insa in perioada care vine, o colega merge in concediu si din toata firma de transport m-a pus pe mine sa ii fac si treaba ei.Pot sa fiu data afara daca nu reusesc sa tin amandoua functiile.Specific, ca nu imi pot folosi mana dreapta si am dureri. Va multumesc si va doresc o zi cat mai placuta.
La cine trebuie sa ma adresez pentru a demara procedura de includere a acesteia in COR.
Dar, vreau sa stiu de ce funcatia pe care o ocup nu se gaseste in Clasificarea ocupatiilor din Romania COR 2018 si ce ar trebui sa fac.
Va multumesc.
Am primit fisa postului in 2011, de atunci nu am mai primit.
Buna ziua.
Va rog,sa ma ajutati .Lucrez la o firma de transport si sunt incadrata in functie de ANALIST TRANSPORT ,aceasta functie nu este in Clasificarea ocupatiilor din Romania COR 2018.Ce trebuie sa fac?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Doresc masuratori teren
Buna seara. Ma scuzati ,ca nu am mai intrat.Intrebarea este ce trebuir sa facem cei care am facut masuratori si nu sunt facute conform terenului pe care il detinem.Va multumesc.
In judetul Cluj, Com.Margau primarul nu a spus la nimeni ca se poate face masuratorile gratuit la oamenii din satele alocate comunei Margau. Iar cei care au facut masuratori si au platit li s-a masurat gresit.