avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc masuratori teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc masuratori teren

In judetul Cluj, Com.Margau primarul nu a spus la nimeni ca se poate face masuratorile gratuit la oamenii din satele alocate comunei Margau. Iar cei care au facut masuratori si au platit li s-a masurat gresit.
Cel mai recent răspuns: ppmickaela@gmail.com , utilizator 16:29, 22 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara. Ma scuzati ,ca nu am mai intrat.Intrebarea este ce trebuir sa facem cei care am facut masuratori si nu sunt facute conform terenului pe care il detinem.Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie monoparentala ioana79 ioana79 Buna ziua as dori sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac in urmatorul caz:pana in urma cu 3 luni am beneficiat de alocatie monoparentala.Eu am adresa din ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecinii Cristina CG. Cristina CG. Buna ziua, Este vorba despre un teren retrocedat. Terenul este intr-o comuna din judetul Arges. Actele au fost facute si totul parea sa fie ok. Problema a ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan pricopdanuta pricopdanuta Avem un teren extravilan in categoria fanat, situat intr-un sat,Salistea Veche, judet Cluj, de 1000 mp, parcelat si cu drum de servitute, fiind mai multi ... (vezi toată discuția)