Buna ziua,
Este vorba despre un teren retrocedat. Terenul este intr-o comuna din judetul Arges.
Actele au fost facute si totul parea sa fie ok. Problema a intervenit in momentul in care am batut la usa vecinei si i-am spus ca sunt noul propietar al terenului de langa casa ei. Pana in momentul de fata terenul a fost folosit(lucrat) de catre aceasta vecina. Raspunsul ei a fost ca si ea are acte pt el.
Am decis ca in primavara sa ma apuc sa fac gard etc si sa il folosesc. Dar cei din sat mi-au spus a facut masuratori pt cadastru pe la inceputul lui ianuarie. Intrebarea mea este ce anume poate sa faca aceasta batrana?
Cand a fost retrocedat terenul, acesta aparea ca 'parcela' a comunei, si nu ca proprietate a cuiva. Este posibil ca sa am o surpriza la primavara, si sa nu pot folosi acest teren cu toate ca impozitul este platit de mine, rolul este pe numele meu?
Acte vanzare teren
Anca I.
Buna ziua. Am urmatoarea situatie: un teren mostenit de la tatal meu dobandit prin retrocedare cu titlu de proprietate. Am urmat procedurile de mostenire.. ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastru
gs2005
Buna ziua,
Posed un teren din 2003. Anul trecut am masurat si pus stalpi mici la colturi.
In primavara 2007 am vazut pe teren ca unii stalpi au disparut si ... (vezi toată discuția)
Servitute
elysha266
Buna ziua,
Am cumparat o casa la tara in Tulcea, 1700mp, din care 500 teren constructi (cu casa) si 1200 teren arabil. Lotul are 12.5 m deschidere si 130 si ... (vezi toată discuția)