Bună seara,
Astăzi am mers să îmi depun dosarul pt. alocație copil și indemnizație creștere copil la consiliul local de pe raza unde am domiciliu mai precis Popești-Leordeni. Am fost refuzată pe motiv ca am viză de flotant pe spatele CI-ul și mi s a comunicat că trebuie să depun dosarul doar acolo unde am resedinta de pe flotant. Mă puteți ajuta cu un răspuns dacă este corectă această procedură? Mulțumesc anticipat!
Bună ziua
Astăzi, 09. 01. 2018 am fost să depun dosarul pt acordarea indemnizației creșterii copilului și al alocației și am fost refuzată pe motiv că am viză de flotant pe cartea de identitate. Menționez că am mers să îmi depun dosarul în localitatea unde am domiciliu, Popești-Leordeni dar pe spatele CI-ul am flotant cu o adresă din județul Călărași și mi au spus că deoarece am viză dosarele se depun la adresa de pe flotant, nu la cea de domiciliu din CI.Am o rugăminte dacă mă puteți ajuta cu un răspuns dacă este corectă procedura aceasta? Mulțumesc anticipat
Încasarea bănilor din tranzacția de vânzare teren de pe pfa este considerată venit?Vă întreb pt ca cineva îmi spune ca nu se consideră venit pe pfa?! Mulțumesc anticipat
Îmi puteți spune de ce documente am nevoie de pe pfa pt idemnizatie?Menționez ca pfa-ul l am deschis luna aceasta, eu o sa nasc în luna octombrie iar concediul de maternitate este suportat de angajator,se termina pe 2 ianuarie 2018.
Bună ziua,
Va rog frumos sa ma lamuriti, am un pfa și am vândut teren agricol cumpărat pe pfa, venitul încasat se î a în calcul la idemnizatie creștere copil? Menționez, ca am și calitatea de salariat.
Bună ziua,
Întrebarea mea este următoarea:am un pfa deschis anul acesta și am făcut o tranzacție de vânzare teren agricol, 2 hectare, și activitate nu prea avut decât vânzare de cereale. Se pun veniturile la idemnizatie creștere copilul?Eu trebuie sa depun dosarul în ianuarie 2018.Mulțumesc anticipat