avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie PFA

Bună ziua,
Întrebarea mea este următoarea:am un pfa deschis anul acesta și am făcut o tranzacție de vânzare teren agricol, 2 hectare, și activitate nu prea avut decât vânzare de cereale. Se pun veniturile la idemnizatie creștere copilul?Eu trebuie sa depun dosarul în ianuarie 2018.Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:58, 14 August 2017
Calculul indemnizatiei pentru CCC in cazul veniturilor din activitatea de PFA
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc zane ana maria zane ana maria Bună ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti, am un pfa și am vândut teren agricol cumpărat pe pfa, venitul încasat se î a în calcul la idemnizatie ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil din salariu si venituri ca pfa Andrew_G Andrew_G Buna ziua, Am nascut pe 29 martie si urmeaza sa depun dosarul pt CCC in varsta de pan la 1 an. Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele aspecte: 1. Care este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc Lory.D Lory.D Buna ziua. Am o nelamurire. Am un pfa la norma de venit si sunt si angajata cu contract de munca. In luna martie o sa nasc. Pentru calculul indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)